Η Ρωσία έριξε και τα MiG-31 στον πόλεμο της Ουκρανίας

Izvestia / Zurab Javakhadze
Freepen.gr - Η Ρωσία έχει ρίξει στον πόλεμο της Ουκρανίας και τα μαχητικά MiG-31. Αυτά τα αεροσκάφη παντός καιρού είναι σε θέση να μένουν στον αέρα σχεδόν συνεχώς και, αν χρειαστεί, να χτυπούν με εξαιρετικά ακριβή όπλα. 

Τα MiG-31 έχουν εκσυγχρονιστεί πρόσφατα και έχουν εγκαταστήσει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και αεροηλεκτρονικά, αναφέρει το REN TV.

Το ταχύτερο μαχητικό στον κόσμο, το MiG-31, έχει τελική ταχύτητα 3000 km/h και δεν υπάρχουν αποστολές που δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Καταστρέφει στόχους σε οποιοδήποτε υψόμετρο, μέρα και νύχτα, σε απλές και αντίξοες καιρικές συνθήκες με πυραύλους αέρος-αέρος. Στο αεροδρόμιο της επιχειρησιακής-τακτικής αεροπορίας των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων βρίσκεται μαζί με άλλα μαχητικά σε πλήρη ετοιμότητα μάχης. 



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail