Ρώσος υπουργός οικονομικών: Η Δύση ξεκίνησε οικονομικό πόλεμο εναντίον μας

Freepen.gr - Με την επιβολή κυρώσεων κατά της Ρωσίας, η Δύση έχει ξεκινήσει έναν οικονομικό πόλεμο και προσπαθεί να δημιουργήσει έλλειψη αγαθών στη χώρα, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών Αντόν Σιλουάνοφ σε συνάντηση μεταξύ του προέδρου και της κυβέρνησης.

«Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, οι δυτικές χώρες ξεκίνησαν, στην πραγματικότητα, έναν οικονομικό και οικονομικό πόλεμο κατά της Ρωσίας», είπε ο Σιλουάνοφ.

Πρόσθεσε ότι «η Δύση έχει αθετήσει τις οικονομικές της υποχρεώσεις προς τη Ρωσία και πάγωσε τα αποθέματά μας σε χρυσό και συνάλλαγμα». «Προσπαθεί με κάθε μέσο να σταματήσει το εξωτερικό εμπόριο, τις εξαγωγές αγαθών, προκαλώντας έτσι ζημιά στο παγκόσμιο εμπόριο», είπε ο υπουργός.


«Οι δυτικές χώρες προσπαθούν να δημιουργήσουν έλλειψη καθημερινών εισαγόμενων αγαθών στη χώρα μας, αναγκάζουν σε κλείσιμο επιχειρήσεων που λειτουργούν επιτυχώς με ξένα κεφάλαια», κατέληξε ο Σιλουάνοφ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail