Βόρεια Κορέα: Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε τα πιο ισχυρά όπλα κρούσης

Freepen.gr - Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν δήλωσε ότι η Βόρεια Κορέα θα συνεχίσει να αναπτύσσει επιθετικά όπλα, μετέδωσε το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap, επικαλούμενο βορειοκορεατικά μέσα.

«Θα συνεχίσουμε να επιτυγχάνουμε τον στόχο της ενίσχυσης του δυναμικού της εθνικής άμυνας, αναπτύσσοντας πιο ισχυρά όπλα κρούσης για να εξοπλίσουμε τον Λαϊκό Στρατό μας με αυτά», είπε ο Ουν.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έκανε το σχόλιο κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφησης με επιστήμονες και αξιωματούχους, η οποία οδήγησε στην «επιτυχή δοκιμαστική εκτόξευση ενός νέου τύπου διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου Hwaseong-17», ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων KCNA.



Στις 24 Μαρτίου, η Βόρεια Κορέα πραγματοποίησε τη 12η εκτόξευση πυραύλων από τις αρχές του τρέχοντος έτους. Η Πιονγκγιάνγκ επιβεβαίωσε πως είχε πραγματοποιήσει δοκιμαστική εκτόξευση του διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου Hwaseong-17.

 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail