Πούτιν κι Ερντογάν συμφωνούν να οργανώσουν την επόμενη συνάντηση Ρωσίας-Ουκρανίας στην Κωνσταντινούπολη

Freepen.gr - Οι Πρόεδροι της Ρωσίας και της Τουρκίας, Βλαντιμίρ Πούτιν και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συμφώνησαν να οργανώσουν τον επόμενο γύρο συνομιλιών μεταξύ της ρωσικής και της ουκρανικής αντιπροσωπείας στην Κωνσταντινούπολη, ανακοίνωσε την Κυριακή το τουρκικό προεδρικό γραφείο μετά την τηλεφωνική τους συνομιλία.

"Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, οι πρόεδροι συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις στον ρωσο-ουκρανικό πόλεμο και τη διαπραγματευτική διαδικασία. Ο Πρόεδρος Ερντογάν και ο Πρόεδρος Πούτιν συμφώνησαν να οργανώσουν την επόμενη συνάντηση μεταξύ της ρωσικής και της ουκρανικής αντιπροσωπείας στην Κωνσταντινούπολη", ανέφερε.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε στον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντιμίρ Πούτιν, ότι η χώρα του θα συνεχίσει τις μεσολαβητικές της προσπάθειες για την εδραίωση της ειρήνης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, ανακοίνωσε το τουρκικό προεδρικό γραφείο.

"Ο Πρόεδρος Ερντογάν τόνισε την αναγκαιότητα επίτευξης εκεχειρίας και ειρήνης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας το συντομότερο δυνατό και βελτίωσης της ανθρωπιστικής κατάστασης στην περιοχή. Πρόσθεσε ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να συνεισφέρει σε αυτή τη διαδικασία", ανέφερε η ανακοίνωση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail