Γνωστός ανταποκριτής: Αφού η Ρωσία ελέγχει τη νοτιο-ανατολική Ουκρανία, τότε πως χάνει τον πόλεμο;

twitter.com/Osinttechnical
Freepen.gr - Ο Elijah J. Magnier, γνωστός βετεράνος πολεμικός ανταποκριτής αναφέρει στο Twitter ότι η βρετανική υπηρεσία πληροφοριών ανέφερε πως η Ρωσία ελέγχει το μεγαλύτερο μέρος της νότιας Ουκρανίας και θέτει το παρακάτω ερώτημα:

» Εάν η Ρωσία ελέγχει το μεγαλύτερο μέρος του νότου και της ανατολής, και έχει περικυκλώσει το Κίεβο, τότε πώς ηττήθηκαν οι ρωσικές δυνάμεις;

» Γιατί οι ΗΠΑ δεν επιτρέπουν στους Ουκρανούς αξιωματούχους να διαπραγματευτούν και να σταματήσουν τον πόλεμο;

Επίσης σημειώνει την αντιφατικότητα του ότι «βλέπουμε όλο και λιγότερο ψεύτικους ισχυρισμούς πως "η Ρωσία χάνει τον πόλεμο" και περισσότερες κατηγορίες για αδιάκριτες επιθέσεις και κέρδη των ρωσικών στρατευμάτων».

Αυτό εξηγεί ότι η Ουκρανία δεν είναι ικανή να κερδίσει τον ρωσικό στρατό και πως η Δύση πρέπει να σταματήσει να στέλνει όπλα και να προωθήσει την ειρήνη, αναφέρει ο Magnier, ο οποίος παράλληλα σημείωνει πως ο Ζελένσκι έχει εγκαταλείψει την ουκρανική πρωτεύουσα προς τα δυτικά πριν από πολύ καιρό.  
 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail