Ρωσόφωνοι Ντόνετσκ: Η Μαριούπολη είναι πλήρως περικυκλωμένη, γίνεται εκκαθάριση περιοχών

Freepen.gr - Η πόλη της Μαριούπολης στο Ντονμπάς είναι πλήρως περικυκλωμένη ενώ ο καθαρισμός των περιοχών έχει ξεκινήσει, δήλωσε στο RIA Novosti ο Αλεξάντερ Σεμιόνοφ, αναπληρωτής διοικητής του τάγματος Βοστόκ της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ.

«Σήμερα, η Μαριούπολη είναι πλήρως περικυκλωμένη, ο καθαρισμός ορισμένων περιοχών της πόλης έχει ξεκινήσει», είπε.

Η έξοδος από τη Μαριούπολη προς το Ζαπορόζγιε είναι επικίνδυνη, γίνονται συνεχείς μάχες, υποδηλώνοντας ότι οι άνθρωποι οδηγούνται σε μια πρόκληση, δήλωσε ο Σεμιόνοφ.

Η κατεύθυνση του Novoazovsk είναι η πιο ασφαλής. Επειδή εδώ είναι η κατεύθυνση προς Nikolsky, Zaporozhye - υπάρχουν συνεχείς μάχες, από την άλλη πλευρά υπάρχουν οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας, τα εθνικιστικά τάγματα", είπε ο Σεμιόνοφ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι αδύνατο να βγάλεις κόσμο προς εκείνη την κατεύθυνση λέγοντας ότι αποτελεί πρόκληση εκ μέρους της ηγεσίας της περιοχής Zaporozhye και της διοίκησης της Μαριούπολης.

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή)
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail