Περιμένουμε ακόμα μία εξήγηση πού βρίσκονται τα βιολογικά όπλα του Σαντάμ Χουσεΐν

Ποιος λογικός άνθρωπος είναι υπέρ ενός πολέμου; Όμως δεν μπορώ να δεχτώ επ' ουδενί να μου καθορίζουν την άποψη και τη μνήμη μου, τα πληρωμένα μέσα ενημέρωσης, πού αλλού επιβάλλουν σιγή ιχθύος ή αδιαφορίας, και αλλού τρέχουν στα καταφύγια μαζί με ζωντανές συνδέσεις και κάμερες. Δεν μπορεί να αποδεχτούμε σα νόμο και λογική, τη μέθοδο του καουμπόι.

Σκοτώνουμε το μισό χωριό, και κανείς να μη μιλήσει, αλλά ελάτε όλοι εσείς οι χωριανοί να πάμε να βαρέσουμε έναν τύπο που μαλώνει με έναν ξάδερφό μας, γιατί εμείς το είπαμε. Περιμένω ακόμα μία εξήγηση, τι κακό έκανε ο Μουαμάρ Καντάφι και τον λίντσαραν μέχρι θανάτου και διαλύσανε μία σύγχρονη εύπορη χώρα σαν τη Λιβύη!

Περιμένω ακόμα μία εξήγηση πού βρίσκονται τα βιολογικά όπλα του Σαντάμ Χουσεΐν που για τα δήθεν όπλα διέλυσαν όλο το Ιράκ και κρέμασαν τον ηγέτη του. Περιμένω μία εξήγηση γιατί βομβάρδιζαν τόσα χρόνια το Αφγανιστάν και μετά το παρέδωσαν σε αυτούς που βομβάρδιζαν.

Καλά για το Βιετνάμ τι να πεις; Κάψανε με βόμβες ολόκληρα χωριά μαζί με τους κατοίκους τους, τα θυμάται κανείς;; Για τη Γιουγκοσλαβία, ήταν πολύ καλές οι βόμβες των Ευρωπαίων. Βομβάρδισαν το Βελιγράδι, και φταίχτης μόνο ο Μιλόσεβιτς που τον σύρατε και πέθανε στις φυλακές.

Καλά για την Κύπρο, αυτήν τη θυμάται κανένας αν υπάρχει και ποιο το δράμα της; Όσο για την Ουκρανία ποιος δε θα ήθελε να βοηθήσει για την ειρήνευση και τη βοήθεια των αμάχων; Και ποιος δε ρίχνει φάσκελα σε αυτούς που στέλνουν όπλα για να δυναμώσει η φωτιά; Τώρα γιατί πήγε η Ρωσία στην Ουκρανία; Ξέρω γω; Γιατί πήγε η Ελλάδα στη Μικρά Ασία το 22;

Θόδωρος Γαλανόπουλος 


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail