Όσοι συμφωνούν με την επιμονή του Ουκρανού προέδρου Ζελένσκι

Όσοι συμφωνούν με την επιμονή του Ουκρανού προέδρου Ζελένσκι να εμπλέξει το ΝΑΤΟ στην ουκρανική κρίση, ας βγουν να το πουν με θάρρος. Να πουν ότι δέχονται τον εκ μέρους του ΝΑΤΟ αεροπορικό αποκλεισμό της Ουκρανίας και ότι εκτός από όπλα, το ΝΑΤΟ θα πρέπει να στείλει και στρατεύματα, όπως επιθυμεί μέσα την απελπισία του ο κ. Ζελένσκι. Με ό,τι και αν σημαίνει αυτό για την παγκόσμια ειρήνη.

Γεράσιμος Γερολυμάτος

Όσοι αποδέχονται τις προσκλήσεις του παραληρηματικού κ. Ζελένσκι, που όλη την ημέρα φτιάχνει βίντεο πλήρη αντιφάσεων, λέγοντας άλλα το πρωί και άλλα το βράδυ, μη μπορώντας πλέον να διακρίνει την πραγματικότητα από το γύρισμα τηλεταινίας, ας ομολογήσουν ότι στο όνομα της ουκρανικής "ειρήνης" και των ψευδεπίπλαστων δυτικών αξιών, είναι πρόθυμοι να ξεκινήσουν έναν Γ' Π.Π. Για να δούμε όλοι αυτές τις "περιστερές" της ειρήνης, ότι δεν είναι τίποτα άλλο από γεράκια του πολέμου.

Διότι, αν το ΝΑΤΟ εμπλακεί στην Ουκρανία ως μη οφείλει, όπως επιθυμεί ο ανεύθυνος, σπαστός θεατρίνος, αυτό θα σημαίνει ότι οι 30 χώρες του ΝΑΤΟ κηρύσσουν και επίσημα τον πόλεμο στην Ρωσία. ΗΠΑ, Καναδάς, Η. Βασίλειο και Ευρώπη σε κατάσταση εμπολέμου. Και δείτε τι θα συμβεί μετά.

Υπάρχει κανείς που να πιστεύει, ότι μια τόσο μεγάλη εμπλοκή, θα αφήσει την Κίνα ανεπηρέαστη και αμέτοχη; Θα εμπλακεί υπέρ της Ρωσίας διότι αυτό προσωρινά τη συμφέρει. Και καθώς η κάθε χώρα θα αρχίζει να θυμάται τις άλυτες εδαφικές διαφορές με τις γειτονικές της, η φωτιά του πολέμου θα επεκτείνεται συνεχώς υπέρ και των δύο στρατοπέδων.

Όμως η εμπλοκή της Κίνας αποκλείεται να μη συνεγείρει στον Ινδοειρηνικό και την Ιαπωνία, την Ταϊβάν, την Αυστραλία, την Ν Ζηλανδία, την Κορέα (Βόρεια και Νότια) και κυρίως την Ινδία.
Η εμπλοκή της Ινδίας θα παρασύρει και το Πακιστάν και αμέσως κατόπιν το Αφγανιστάν (όπου οι Αμερικανοί προ νοώντας άφησαν στους Ταλιμπάν 82 δις εξοπλισμό για να χτυπήσουν από κάτω όπου χρειάζεται, μιας και γνώριζαν από τότε τι έρχεται) και το Ιράν.

Έτσι, σαν από δέντρο σε δέντρο η φωτιά του πολέμου θα κάψει όλο το δάσος, δηλαδή τον πλανήτη και τις περισσότερες χώρες. Και θα έρθει και στη γειτονιά μας στα Βαλκάνια και στην αντίπερα Τουρκία.
Αυτά όλα θα συμβούν, αν η Δύση υπακούσει στους ιέρακες του πολέμου και στον κ. Ζελένσκι, ο οποίος βαθμιαία καθίσταται ένας από τους πιο επικίνδυνους ανθρώπους στον κόσμο.
Όσοι συμφωνούν, λοιπόν, να μας πουν καθαρά, ότι για τα μάτια του κ. Ζελένσκι και για ένα ανύπαρκτο, μυθικό διεθνές δίκαιο, επιθυμούν η Ελλάδα να μπει σε πόλεμο με την Ρωσία, να σκοτωθούν για την Ουκρανία Έλληνες στρατιώτες και να ξεκινήσει ένας Γ΄Π.Π που θα αφανίσει την ανθρωπότητα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail