Βελόπουλος: Δεν κάνεις οικονομική συνεργασία με αυτόν που ζητά το μισό Αιγαίο!

Ο πρωθυπουργός ισχυρίστηκε πως στην κορυφή της ατζέντας κατά την συνάντηση του με τον Τούρκο πρόεδρο, υπήρχαν τα «θέματα οικονομικής συνεργασίας».

Με ένα κράτος το οποίο διεκδικεί το μισό Αιγαίο, την Θράκη, την Κρήτη ενώ κατέχει παράνομα την μισή Κύπρο, δεν κάνεις «οικονομικές συνεργασίες», αλλά απαιτείς κυρώσεις εναντίον του από την ΕΕ και όλους τους διεθνείς οργανισμούς.

Το μόνο οικονομικό «θέμα» που δικαιούται να συζητήσει ο κ. Μητσοτάκης με τον Ερντογάν, είναι οι αποζημιώσεις για τα εγκλήματα των Τούρκων εις βάρος του Ελληνισμού. Τις επανορθώσεις για τις γενοκτονίες των Ελλήνων του Πόντου, της Ιωνίας, της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου, της Τενέδου, της Κύπρου και την άμεση επιστροφή των κλεμμένων περιουσιών τους.

Οποιαδήποτε «συζήτηση» επί των τουρκικών «ονειρώξεων» για συνδιαχείριση, συνεκμετάλλευση και προσφυγή στην Χάγη για τον δικό μας πλούτο, συνιστά εθνική μειοδοσία.

Εάν ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι ο ελληνικός λαός θα του επιτρέψει να υπογράψει «Πρέσπες του Αιγαίου», είναι γελασμένος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail