Οι Γάλλοι εξοργίστηκαν από τις συνέπειες των αντιρωσικών κυρώσεων

Σε έναν σταθμό κοντά στη Χάβρη, αρχές Μαρτίου. ΖΑΝ ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΜΟΝΙΕ / ΑFΡ
Freepen.gr - Οι αναγνώστες της εφημερίδας Le Figaro συνέδεσαν την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής τους με την αντιρωσική πολιτική της γαλλικής κυβέρνησης. Οι χρήστες εξέφρασαν την αγανάκτησή τους στα σχόλια κάτω από το άρθρο για τις αυξημένες δαπάνες των Γάλλων για καύσιμα.

Το κείμενο αναφέρεται στη μεγάλη άνοδο των τιμών της βενζίνης που καταγράφηκε την περασμένη εβδομάδα στη Γαλλία. Σύμφωνα με τον συγγραφέα της Figaro, η άνοδος των τιμών συνδέεται με τη γεωπολιτική κατάσταση, συμπεριλαμβανομένων των εκκλήσεων δυτικών πολιτικών για επιβολή εμπάργκο στις εισαγωγές ρωσικών ενεργειακών πόρων.

Οι αναγνώστες της γαλλικής εφημερίδας αντιλήφθηκαν διαφορετικά την κατάσταση των τιμών. Σύμφωνα με πολλούς, το βιοτικό επίπεδο των Γάλλων επηρεάζεται αρνητικά από την απόφαση της κυβέρνησης να ενταχθεί στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

«Σκεφτείτε πώς είναι να ζεις με τέτοιες τιμές για εκατομμύρια συμπολίτες που μετά βίας τα βγάζουν πέρα, θα υποφέρουμε όλοι στο τέλος».

«Πρέπει να μάθεις να χρησιμοποιείς λιγότερο το αυτοκίνητό σου, να ζεσταίνεις λιγότερο το σπίτι κ.λπ.»

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή)

«Οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας λειτούργησαν για εμάς. Τι άλλο ήθελες να συμβεί; Μπίνγκο και μπουμ»

«Άλλη μια καταστροφή για τον Μακρόν! Πρέπει να μειώσει τους φόρους!»

««Θα κάνουμε έναν ολοκληρωτικό οικονομικό και χρηματοπιστωτικό πόλεμο στη Ρωσία», δήλωσε ο Υπουργός Οικονομίας… Και εμείς «ωφεληθούμε» από αυτό»

«Τι φάρσα. Η ΕΕ θα είναι ακριβώς η γαλοπούλα της εν λόγω φάρσας, Ο κόσμος θα παραμείνει διπολικός, η Ευρώπη δεν μετράει καθόλου»

«Μην κάνετε λάθος, αν διαρκέσει η σύγκρουση στην Ουκρανία και αν δεν πέσουν οι φόροι, το λίτρο καυσίμου θα φτάσει τα 2,50 ευρώ ή και τα 3 ευρώ μέχρι τα τέλη Μαρτίου ή τα μέσα Απριλίου του 2022!….»

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail