Τα κορίτσια των Κούρδων ισοπέδωσαν φυλάκιο των Τούρκων!

Freepen.gr - Το Gerîla TV δημοσίευσε πλάνα από τη δράση των μαχητριών YJA Star στη Μετίνα στις 6 Μαρτίου, κατά την οποία σκοτώθηκαν δύο Τούρκοι στρατιώτες, μια στρατιωτική θέση ισοπεδώθηκε και ένας εκτοξευτής χειροβομβίδων καταστράφηκε.

Το Κέντρο Τύπου του HPG (Λαϊκές Δυνάμεις Άμυνας) που περιγράφει λεπτομερώς τη δράση ανέφερε τα εξής:

«Στο πλαίσιο της Επαναστατικής Εκστρατείας Cenga Xabur, στην περιοχή Metina, στις 6 Μαρτίου, στις 13.00, οι εισβολείς που στάθμευαν στο στενό Girê Azad χτυπήθηκαν από τα στρατεύματά μας του YJA Star με βαρύ οπλισμό.

Ως αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας που είχε στόχο τη θέση εκτοξευτή βομβών των εισβολέων, σκοτώθηκαν τουλάχιστον δύο εισβολείς, καταστράφηκε μια θέση και ένα όπλο εκτόξευσης χειροβομβίδων.

Οι δυνάμεις του YJA Star πραγματοποίησαν αυτήν την αποτελεσματική επιχείρηση για τον εορτασμό της 8ης Μαρτίου, της Παγκόσμιας Ημέρας της Εργαζόμενης Γυναίκας».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail