Πούτιν: Η μετάβαση σε διευθετήσεις σε ρούβλια θα ενισχύσει την οικονομική κυριαρχία της Ρωσίας

velikorodov94 / pixabay
Freepen.gr - Η μετάβαση σε διακανονισμούς σε ρούβλια με δυτικούς αγοραστές ρωσικού φυσικού αερίου θα ενισχύσει τη χρηματοπιστωτική και οικονομική σταθερότητα της χώρας, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνάντηση με μέλη της κυβέρνησης για θέματα αεροπορικής βιομηχανίας.

"Οι κίνδυνοι της τρέχουσας κατάστασης είναι, φυσικά, απαράδεκτοι για εμάς. Και αν δείτε το ζήτημα συνολικά, τότε η μεταφορά των πληρωμών για τις προμήθειες ρωσικού φυσικού αερίου σε ρωσικά ρούβλια είναι ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση των οικονομικών μας και την οικονομική κυριαρχία», είπε ο Πούτιν.

«Θα συνεχίσουμε να κινούμαστε με συνέπεια συστηματικά προς αυτή την κατεύθυνση στο πλαίσιο ενός μακροπρόθεσμου σχεδίου», κατέληξε ο πρόεδρος.

Επίσης ανέφερε πως η Ρωσική Ομοσπονδία θα επεκτείνει τη συνεργασία σε ρούβλια και το εθνικό νόμισμα χωρών που είναι αξιόπιστοι εταίροι.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail