Ο Καντίροφ ανακοίνωσε την άφιξη τάγματος εθελοντών στην Ουκρανία: "Θα πολεμήσουν τους...σατανάδες"

Freepen.gr - Ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, είπε ότι ένα ολόκληρο τάγμα εθελοντών έφτασε στην Ουκρανία για να πολεμήσει τους εθνικιστές. 

"Σήμερα, ένα ολόκληρο τάγμα εθελοντών έφτασε στην Ουκρανία για να συμμετάσχει σε αυτήν την ευγενή αποστολή ενάντια στους εθνικιστές και τους σατανάδες για να ελευθερώσει τον αδελφό ουκρανικό λαό μετά από πολλά χρόνια φυλάκισης. Οι εθελοντές είναι πρόθυμοι να πολεμήσουν, θέλουν να βρεθούν στα βάθη των πραγμάτων το συντομότερο όσο το δυνατόν», έγραψε ο Καντίροφ στο κανάλι του στο Telegram. 

Σημείωσε επίσης ότι δεν παύει να θαυμάζει τον ηρωισμό και το θάρρος «των παιδιών μας, την αδάμαστη επιθυμία τους να πολεμήσουν δίπλα-δίπλα με τα αδέρφια τους για το συμφέρον της χώρας μας». 

Ο επικεφαλής της Τσετσενίας πρόσθεσε πως σύντομα «αυτοί οι γενναίοι πολεμιστές θα διαγράψουν από τις σελίδες της ουκρανικής ιστορίας αυτό το άθλιο, ποταπό φαινόμενο που ονομάζεται εθνικισμός».

Επιπλέον, ο Καντίροφ είπε ότι «χιλιάδες εθελοντές σπεύδουν από τη Δημοκρατία της Τσετσενίας» για να βοηθήσουν τους μαχητές που πολεμούν στην Ουκρανία ενάντια σε μαχητές εθνικιστικών ταγμάτων. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο καθένας τους «είναι έτοιμος να σταθεί με τίμημα της ζωής του υπερασπιζόμενος τους καταπιεσμένους από τον Μπαντέρα κατοίκους».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail