Η Τεχεράνη αντιτάχθηκε στις μονομερείς κυρώσεις κατά της Μόσχας

Javad_esmaeili / pixabay
Freepen.gr - Η Τεχεράνη αντιτίθεται σε μονομερείς κυρώσεις κατά της Μόσχας, δήλωσε ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν σε συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ.

"Είμαστε χαρούμενοι που οι σχέσεις μεταξύ Τεχεράνης και Μόσχας είναι στο σωστό δρόμο. Θα ήθελα να τονίσω για άλλη μια φορά ότι είμαστε ενάντια στις κυρώσεις και τα μονομερή βήματα κατά της Ρωσίας", δήλωσε ο Ιρανός υπουργός κατά τη διάρκεια της συνάντησης. Είπε επίσης πως ενημερώθηκε για «θετικά βήματα» στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Ο Αμπντολαχιάν ζήτησε επίσης από τον Λαβρόφ να μεταφέρει θερμούς χαιρετισμούς από τον Ιρανό πρόεδρο Ιμπραήμ Ραΐσι στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας και του Ιράν πραγματοποιήθηκε στην Κίνα κατά τη συνάντηση της τρίτης διάσκεψης των υπουργών Εξωτερικών των γειτονικών χωρών του Αφγανιστάν.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail