Ο Σρέντερ παραιτήθηκε από την τιμητική υπηκοότητα της πόλης του Αννόβερου

RΙΑ Νovosti / Ιlya Ρitalev
Freepen.gr - Ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ παραιτήθηκε από την τιμητική υπηκοότητα της πόλης του Αννόβερου, σύμφωνα με την Bild. Ο Σρέντερ, ο οποίος ήταν καγκελάριος από το 1998-2005, έχτισε την πολιτική του καριέρα στο Ανόβερο τη δεκαετία του 1990, κυρίως ως πρωθυπουργός της Κάτω Σαξονίας, πρωτεύουσα της οποίας είναι το Αννόβερο.

Σύμφωνα με την Bild, ο Σρέντερ έγραψε επιστολή στον τουρκικής καταγωγής δήμαρχο του Ανόβερου, Μπελίτ Ονάι. «Έλαβα την επιστολή σας με ημερομηνία 11 Μαρτίου 2022. Ως εκ τούτου, το (δημοτικό) συμβούλιο μπορεί να ανακαλέσει την τιμητική μου υπηκοότητα», αναφέρεται στην επιστολή.

Ο Σρέντερ δημοσίευσε την επιστολή στη σελίδα του στο LinkedIn, αλλά τη διέγραψε λίγα λεπτά αργότερα, γράφει η Bild.

Ο Σρέντερ βγάζει καλά χρήματα στη Ρωσία και παρά τα 77 του χρόνια, δε βλέπει το λόγο να μη βγάλει περισσότερα. Έχει αξία πάντως να προσέξει κανείς τη σημειολογία της παραπάνω είδησης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail