Συμπάσχω με τους Ουκρανούς που έχουν έναν τόσο ανεπαρκή πρόεδρο

Βλέποντας τον Ζελένσκι όλες αυτές τις ημέρες συμπάσχω πραγματικά με τους Ουκρανούς που σε τόσο δύσκολες συγκυρίες και σε μία τραγωδία για την χώρα τους έχουν στην κεφαλή έναν τόσο ανεπαρκή πρόεδρο. 

Ελένη Παπαδοπούλου

Θεωρώ ότι ένα μεγάλο μέρος όσων αντιμετωπίζουν αυτοί οι άνθρωποι οφείλεται σε λανθασμένους χειρισμούς του προέδρου τους, που του φούσκωσε η Δύση τα μυαλά και συνεχίζει να του τα φουσκώνει, αν και έχει αντιληφθεί πλέον ότι στο πεδίο της μάχης είναι μόνοι τους. Άργησε λίγο, αλλά το κατάλαβε.

Κάνει μπαμ από μακρυά ότι ο άνθρωπος δεν έχει κρίση και δεν μπορεί να πάρει σοβαρές αποφάσεις. Αυτό να το έχουμε ως παράδειγμα προς αποφυγήν.

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή).

Τι περιμένει ο Ζελένσκι ακριβώς; Να εμπλακούν οι ΗΠΑ και να γίνει ο Γ Παγκόσμιος Πόλεμος; Να πολεμήσουν άλλοι για την Ουκρανία (κάτι μου θυμίζει); Να νικήσουν τους Ρώσους χωρίς βοήθεια; Να ισοπεδωθεί όλη η Ουκρανία μέχρι να παραδωθεί ολόκληρη; Ένα θαύμα; Τον από μηχανής Θεό; Πότε θα σταματήσει ο πόλεμος; Όταν συμβεί τι ακριβώς; 

Τι σκέφτεται ο Πούτιν το αναλύσαμε. Τα έχει πει και ο ίδιος. Ο Ζελένσκι αλήθεια τι σκέφτεται;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail