Ο Καντίροφ μιλά για "εθνικιστές σατανάδες": Οι Τσετσένοι κομάντος ξέρουν ποιοι είστε και που μένετε!

Freepen.gr - Ο Καντίροφ απευθύνθηκε στον ουκρανικό στρατό και τους «σατανάδες από τα εθνικιστικά τάγματα» στο κανάλι του στο Telegram:

"Έχουμε τις διευθύνσεις όλων των σατανάδων και των οικογενειών τους. Οι Ναζί το ξέρουν αυτό. Σαν τσακάλια, κρύβονται πίσω από την πλάτη των στρατιωτικών - εκείνων που ορκίστηκαν στο λαό της Ουκρανίας", έγραψε ο Καντίροφ.

Ο επικεφαλής της Τσετσενίας κάλεσε τον ουκρανικό στρατό είτε να καταργήσει τα ίδια τα «τσακάλια» ή να τα αφήσει στις ειδικές δυνάμεις της Τσετσενίας.

Σύμφωνα με τον Καντίροφ, όλα θα τελειώσουν σύντομα και τόσο ο ρωσικός όσο και ο ουκρανικός λαός θα ζήσουν φιλικά, όπως πριν.

"Μην ανακατεύεστε. Δε θα σταματήσουμε. Έχουμε εντολή, έχουμε τζιχάντ!!!" κατέληξε ο Καντίροφ.

Νωρίτερα, ζήτησε από το Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν να διατάξει τους μαχητές να καταλάβουν το Χάρκοβο, το Κίεβο και άλλες πόλεις της Ουκρανίας.

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή).
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail