Καντίροφ: «Βρισκόμαστε πολύ κοντά στο Κίεβο - Οι Ναζί θα καταστραφούν ολοσχερώς»

Υπηρεσία Τύπου του αρχηγού της Τσετσενικής Δημοκρατίας
Freepen.gr - Οι δυνάμεις ασφαλείας από την Τσετσενία βρίσκονται «σε πολύ κοντινή απόσταση» από την πρωτεύουσα της Ουκρανίας, έγραψε ο επικεφαλής της Τσετσενικής Δημοκρατίας, Ραμζάν Καντίροφ στο κανάλι του στο Telegram.

"Τα αδέρφια μας συνεχίζουν να εργάζονται προς την κατεύθυνση του Κιέβου. Τώρα βρίσκονται σε άμεση γειτνίαση με την πρωτεύουσα της Ουκρανίας... Η εντολή εξακολουθεί να ισχύει - να δράσουμε μέχρι να καταστραφούν ολοσχερώς οι Ναζί", έγραψε ο Καντίροφ.

Ο Καντίροφ, μίλησε στο κανάλι του στο Telegram για τις νέες επιτυχίες των δυνάμεων ασφαλείας από την Τσετσενία κατά τη διάρκεια ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία.

"Ο γενναίος αδελφός μας Μπένο συνεχίζει την ένδοξη πορεία του για να καθαρίσει την Ουκρανία από τον Μπαντέρα και τους εθνικιστές. Σήμερα μου ανέφερε ότι έχει επιτευχθεί σημαντική επιτυχία προς την κατεύθυνση αυτή. Και βιάζομαι να αναφέρω ότι οι Τσετσένοι μαχητές έχουν ήδη περικυκλώσει πλήρως τις εχθρικές θέσεις και δεν έχουν συναντήσει ποτέ αντίσταση», έγραψε ο Καντίροφ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail