Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για την κυβέρνηση - Ο Ρώσος δεν ξεχνά

Αναγνωρίζω ότι η κατάσταση είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για την κυβέρνηση. Μπροστά έχει μια αντίστοιχη επίθεση (αλλά για άλλους λόγους) της Τουρκίας προς την Ελλάδα, συνεπώς η "αλληλεγγύη" που δείχνουν ουσιαστικά αποτελεί ένα "γραμμάτιο" που την κρίσιμη στιγμή θα πρέπει να εξοφληθεί. 

Εκεί ποντάρει ο Μητσατάκης εάν η Τουρκία αποφασίσει να κάνει οποιαδήποτε κίνηση πριν το 2027. Μετά το 2027 την Τουρκία θα την έχουμε (όχι μόνον αμυντικά αλλά και επιθετικά εάν χρειαστεί). 

Πίσω βρίσκονται τα αντίποινα των Ρώσων. Ο Ρώσος έχει μια βασική αρχή. Αργεί ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΛΗΣΜΟΝΕΙ. Τις κινήσεις αυτών των ημερών θα τις θυμάται και ας είναι στην διακυβέρνησης της χώρας ακόμα και τα δισέγγονα του Πούτιν. 

Άρα από τη στιγμή που στάθηκε σε κάποια πλευρά της ιστορίας (εάν είναι η σωστή θα αποδειχθεί εκ του αποτελέσματος) η χώρα με προσωπική του επιλογή - και όχι μετά από ψηφοφορία στη Βουλή όπως θα έπρεπε να γίνει - ΟΦΕΙΛΕΙ να προετοιμάσει τον ελληνικό λαό για τα ρωσικά αντίποινα. Ταυτόχρονα να προετοιμάσει και να εκπαιδεύσει τις ένοπλες δυνάμεις, την αστυνομία και την πολιτική προστασία για ένα εύρος ασύμμετρων απειλών που αργά ή γρήγορα θα εκδηλωθούν. 

Αλλιώς ας πάει σπίτι του. Όπου υπάρχει δράση πρέπει να αναμένεις και την αντίδραση.

Ζαχαρίας Μυτιληνιός

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή).

 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail