Η Antonov αναζητά Crowdfunding για να επισκευάσει το An-225 Mryia

Freepen.gr - Η Αντόνοφ αναζητά δωρεές για να φέρει ξανά στον αέρα το μεγαλύτερο αεροπλάνο στον κόσμο An-225 Mriya.

Το αεροπλάνο καταστράφηκε από τις ρωσικές δυνάμεις τις πρώτες ημέρες της εισβολής στην Ουκρανία. Την Πέμπτη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Antonov, Sergii Bychkov, αναγνώρισε την καταστροφή του An-225 ενώ ξεκίνησε μια εκστρατεία για την αναβίωση του αεροπλάνου. Σε μια ανάρτηση στο Facebook, ο Bychkov ζήτησε μη επιστρέψιμες συνεισφορές για την ανοικοδόμηση του An-225, λέγοντας πως ήθελε να αποκαταστήσει το αεροσκάφος ως «σύμβολο των υψηλότερων επιστημονικών και τεχνικών επιτευγμάτων στον κόσμο στην κατασκευή σύγχρονων αεροσκαφών μεταφοράς» γράφει το defenseworld.net.

«Παρά τις δύσκολες στιγμές, η ομάδα του Antonov θεωρεί σθεναρά απαραίτητο να αποτρέψει την πλήρη μη αναστρέψιμη απώλεια του θρυλικού αεροσκάφους ως ένα από τα σύμβολα της νεωτερικότητας και να ξεκινήσει τις εργασίες για την αναβίωση του σημαιοφόρου της αεροπορίας μεταφορών, An-225 Mriya. Προτείνουμε τη δημιουργία του Διεθνούς Ταμείου για την αναβίωση του μεταφορικού αεροσκάφους An-225», ανέφερε ο Μπίτσκοφ στην ανάρτηση.

Η Αντόνοφ λέει ότι θα το έκαναν μόνοι της, αλλά βρίσκεται στη μέση μιας εμπόλεμης ζώνης, με τα πράγματα να είναι αρκετά περιορισμένα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail