Αντώναρος: Υπό προθεσμία ο Μητσοτάκης - Η ΝΔ στο 23% με πτωτική τάση!

Freepen.gr - «Η Νέα Δημοκρατία με τον Μητσοτάκη επικεφαλής βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Οι δημοσκόποι απλά "διορθώνουν" με κάθε μέτρηση τις μέχρι τώρα υπεραισιόδοξες προβλέψεις τους πλησιάζοντας την πραγματικότητα -- για να μην εκτεθούν» αναφέρει σε πρόσφατη ανάρτησή του ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Σε εσωτερικές μετρήσεις του Μαξίμου το πραγματικό ποσοστό κατεβαίνει γύρω στο 23 με 24 τοις εκατό με πτωτική τάση, σημειώνει ο γνωστός δημοσιογράφος τονίζοντας πως «αν συνεχίσει έτσι, η ΝΔ θα συναγωνισθεί "επάξια" το ποσοστό του "απόλυτου πάτου" που είχε σημειώσει τον Μάιο 2012 ο Αντώνης Σαμαράς:18,85%».

Σε νεώτερη ανάρτησή του σημειώνει μεταξύ άλλων:

» Ο Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός υπό προθεσμία. Στη κοινωνία προκαλεί όλο και περισσότερη οργή, αποστροφή και θυμηδία. Κανείς πρωθυπουργός πριν από αυτόν δεν έχει γελοιοποιηθεί τόσο στη λαϊκή συνείδηση. Οι βουλευτές του διαπιστώνουν μαζική έξοδο ψηφοφόρων. "Δεν θα αφήσουμε αυτόν τον απερίγραπτο τύπο να μας τραβήξει κάτω σαν ρουφήχτρα", μου είπε χτες βράδυ Βορειοελλαδίτης βουλευτής.

» Οι δημοσκόποι δεν μπορούν (και δε θέλουν πια) να καμουφλάρουν την κατρακύλα του. Οι επιχειρηματίες που μέχρι τώρα τον στήριζαν σιγά σιγά παίρνουν διακριτές αποστάσεις: "Χωρίς ηρεμία στην κοινωνία οι επιχειρήσεις δεν πάνε μπροστά", μου είπε σημαντικός παράγοντας με 4 παραγωγικές μονάδες στη χώρα. Αρκετά μέσα ενημέρωσης, μέχρι τώρα φιλικά, παίρνουν με επικριτικά κι αποκαλυπτικά δημοσιεύματα αποστάσεις από την κυβέρνηση.

» Πόσο θα μπορέσει να κρατηθεί ο Μητσοτάκης στην εξουσία, καθώς αδειάζουν οι τσέπες του μέσου Ελληνα από τη 19η μέρα κάθε μήνα, είναι άγνωστο. Ο ίδιος επιμένει ότι "έχει πρόθεση" να εξαντλήσει την τετραετία. 

» όσο θα κρατήσει αυτή η ...προθεσμία δεν μπορεί να είναι αδιάφορο για οιονδήποτε Ελληνα. Γιατί κάθε μέρα που περνάει ο Μητσοτάκης κάνει 99% των Ελλήνων φτωχότερους. Γιατί κάθε μέρα που περνάει ο Μητσοτάκης εγκαταλείπει όλο και περισσότερες κόκκινες γραμμές της εξωτερικής μας πολιτικής. 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail