Η Σερβία δε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ εξαιτίας των παιδιών που σκοτώθηκαν το 1999

Freepen.gr - Η Σερβία δεν πρέπει να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ στη μνήμη των παιδιών που πέθαναν το 1999, θα υπερασπιστεί η ίδια τον ουρανό και τη γη της, δήλωσε ο πρόεδρος Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

«Κάποιοι θα πουν μην πείτε "ποτέ στο ΝΑΤΟ". Η απάντησή μου είναι ότι πρέπει να έχουμε καλές σχέσεις με όλους, είναι μεγάλοι και δυνατοί, αλλά δεν πρέπει ποτέ να μπούμε στο ΝΑΤΟ γιατί δεν τολμάμε να ξεχάσουμε όλα αυτά τα παιδιά που σκοτώθηκαν και πρέπει να είμαστε αρκετά δυνατοί για να υπερασπιστούμε τη γη και τον ουρανό μας», είπε ο Βούτσιτς σε προεκλογική συγκέντρωση στην πόλη Uzhice το Σάββατο.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η χρήση βομβών απεμπλουτισμένου ουρανίου από αεροσκάφη του ΝΑΤΟ το 1999 και η καταστροφή επικίνδυνων για το περιβάλλον αντικειμένων κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδρομών οδήγησαν στο γεγονός η Σερβία να είναι πλέον πρώτη στους θανάτους από καρκίνο στην Ευρώπη με σχεδόν 60.000 νέους ασθενείς με καρκίνο να διαγιγνώσκονται ετησίως. 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail