Ακόμη και την αναστολή της 100αρας κατάφεραν να τη γυρίσουν εναντίον τους!

Kapa65 / pixabay
Το μέτρο της επιβολής προστίμου 100 ευρώ σε συνανθρώπους μας ηλικίας άνω των 60 ετών που επέλεξαν να μην εμβολιαστούν, ήταν εξαρχής φασιστικό και απαράδεκτο. Δεν τιμωρείς υγιείς ανθρώπους. Δεν εξαναγκάζεις τον κόσμο να υποβληθεί σε ένα ένα αμφιλεγόμενο πείραμα. Δε νικάς την ασθένεια με φοβέρες κι απειλές αλλά ενισχύοντας τη δημόσια υγεία.

Του Στρατή Μαζίδη

Η κυβέρνηση αντελήφθη την ανοησία της πράξης της βλέποντας τη θύελλα των διαμαρτυριών αλλά ο εγωισμός τυφλώνει τους ανθρώπους ώστε να επιμένουν περισσότερο στο λάθος και να το υπερασπίζονται. Άλλωστε δεν είχε και καμία ιδιαίτερη αντίδραση από την αντιπολίτευση, απεναντίας μάλιστα το πασοκοκινάλ υπερψήφισε το ολοκληρωτικό μέτρο.

Ωστόσο με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, που εξαρχής ήταν υπό συζήτηση, και την Ο να αποδεικνύεται ενδεχομένως το τέλος της πανδημίας, τα όποια παρανοϊκά κι αναποτελεσματικά μέτρα τέθηκαν ξανά υπό συζήτηση. Άλλωστε 300.000 άνθρωποι σημειώνουν τις 100ριες στα κιτάπια τους και θα τις ξεχρεώσουν στις κάλπες.

Ως εκ τούτου η κ. Γκάγκα πρώτη προανήγγειλε την παύση του μέτρου στα μέσα Απριλίου, απλά και δίχως σχόλια. Όμως η κακία που προαναφέραμε, χτύπησε δια του υιού Πλεύρη, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να μας πει ότι το μέτρο αν κριθεί απαραίτητο θα επανέλθει το Σεπτέμβριο.

Επιπρόσθετα η συνολικά ως τώρα 300αρα θα βεβαιωθεί για να πληρωθεί.

Αντί η κυβέρνηση να βρει έναν εύσχημο τρόπο να καταργήσει οριστικά το μέτρο [κι ενδεχομένως και τον υιό Πλεύρη μαζί με κάτι γουρλομάτηδες που επανέκαμψαν στα τηλεπαράθυρα], να μη βεβαιώσει άλλα ποσά και να βρει έναν τρόπο να πιστώσει όσα εισπράχθηκαν, βγαίνει, στάζει χολή και ως συνήθως φοβερίζει.

Ακόμη και την αναστολή του προστίμου κατάφερε να τη γυρίσει εναντίον της.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail