Τους βούτηξαν πριν ανατιναχθούν σκορπώντας τον όλεθρο

sdf-press.com
Freepen.gr -
Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) συνέλαβαν το Σάββατο δύο πυρήνες αυτοκτονίας του ISIS στην πόλη Ντιμπάν, 50 χλμ ανατολικά του Ντέιρ εζ-Ζορ, στην ανατολική Συρία.

«Δύο τρομοκράτες του ISIS που φορούσαν εκρηκτικές ζώνες για τη διεξαγωγή τρομοκρατικών ενεργειών στην πόλη Ντιμπάν συνελήφθησαν από τις SDF», ανέφερε το Κέντρο ΜΜΕ των SDF σε δήλωση που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα.

«Ο ένας από τους τρομοκράτες προέρχεται από το Ιράκ ενώ ο άλλος από το Τουρκιστάν», ανέφερε το κέντρο.

«Κατασχέθηκαν όπλα, πυρομαχικά και συσκευές επικοινωνίας που είχαν οι τρομοκράτες του ISIS, επιπλέον των εγγράφων που επιβεβαιώνουν την άφιξή τους από ασφαλή καταφύγια που διαχειρίζεται η Τουρκία», πρόσθεσε η SDF.

Αφού έλαβαν ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την παρουσία δύο βομβιστών αυτοκτονίας με αυτόματα όπλα μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στη γειτονιά al-Latwa στο κέντρο της πόλης Ντιμπάν, οι δυνάμεις του Στρατιωτικού Συμβουλίου Χατζίν που συνδέονται με τις SDF εισέβαλαν στη γειτονιά, ανέφερε στο North Press μια στρατιωτική πηγή των SDF.

Το σπίτι πολιορκήθηκε και οι δύο τρομοκράτες συνελήφθησαν, πρόσθεσε η πηγή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail