Βασανιστήρια αιχμαλώτων: Οι ηγέτες του καθεστώτος του Κιέβου θα τιμωρηθούν αναπόφευκτα - Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας

Freepen.gr - «Οι αρχηγοί του καθεστώτος του Κιέβου και τα τσιράκια τους θα εντοπιστούν και θα τιμωρηθούν αναπόφευκτα και σωστά», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Κονασένκοφ σε συνέντευξη Τύπου την Κυριακή.

«Όλα τα πρόσωπα, οι φωνές, τα τηλέφωνα, το πού βρίσκονται, οι διευθύνσεις IP και τα μηνύματα όλων των Ουκρανών Ναζί, που είναι υπεύθυνοι για τον εξευτελισμό και το βασανιστήριο των συντρόφων μας, αναγνωρίζονται και καταγράφονται. Το ίδιο αφορά τους αρχηγούς του καθεστώτος του Κιέβου και τα τσιράκια τους, που ζητούν βασανιστήρια Ρώσων στρατιωτών κατά παράβαση της σύμβασης περί μεταχείρισης αιχμαλώτων πολέμου. Όλοι σας θα εντοπιστείτε και θα τιμωρηθείτε αναπόφευκτα και σωστά», είπε.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε στις 24 Φεβρουαρίου σε τηλεοπτική ομιλία νωρίς το πρωί ότι είχε ξεκινήσει ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία ως απάντηση σε αίτημα για βοήθεια από τους ηγέτες των δημοκρατιών του Ντονμπάς. Τόνισε ότι η Μόσχα δεν έχει σχέδια για κατοχή ουκρανικών εδαφών και πως μοναδικός σκοπός είναι η αποστρατικοποίηση και η αποναζιστικοποίηση της χώρας. 

Το ερώτημα είναι τι μπορούν να περιμένει κανείς από τις συνομιλίες όταν η κάθε πλευρά δεν κάνει ούτε βήμα πίσω.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail