Ασαντ σε Πούτιν: Ο εχθρός είναι κοινός, στη Συρία οι εξτρεμιστές, στην Ουκρανία οι ναζιστές

Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ πραγματοποίησε τηλεφωνική επικοινωνία την Παρασκευή με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας συζητήθηκε η κατάσταση στην Ουκρανία, και η ειδική στρατιωτική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε από τη Ρωσική Ομοσπονδία για την προστασία των αμάχων στην περιοχή του Ντονμπάς.

Ο Πρόεδρος αλ Άσαντ τόνισε ότι αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι μια διόρθωση της ιστορίας και η επανεξισορρόπηση του κόσμου μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, προσθέτοντας πως η δυτική υστερία έρχεται να κρατήσει την ιστορία σε λάθος θέση υπέρ της το χάος που επιδιώκουν μόνο οι παράνομοι.

Ο Άσαντ θεώρησε ότι η Ρωσία σήμερα δεν υπερασπίζεται μόνο τον εαυτό της, αλλά τον κόσμο και τις αρχές της δικαιοσύνης και του ανθρωπισμού.

Επίσης τόνισε πως οι δυτικές χώρες φέρουν την ευθύνη για το χάος και την αιματοχυσία ως αποτέλεσμα των πολιτικών τους που στοχεύουν στον έλεγχο των λαών, καθώς αυτές οι χώρες χρησιμοποιούν τις βρώμικες μεθόδους τους για να υποστηρίξουν τρομοκράτες στη Συρία και τους Ναζί στην Ουκρανία και σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Πρόσθεσε πως  η Συρία υποστηρίζει τη Ρωσική Ομοσπονδία, με βάση την πεποίθησή της για τη σωστή της θέση και ότι η απόκρουση της επέκτασης του ΝΑΤΟ είναι δικαίωμα της Ρωσίας, επειδή έχει γίνει παγκόσμια απειλή για τον κόσμο και μετατραπεί σε εργαλείο για την επίτευξη των ανεύθυνων πολιτικών των δυτικών χωρών που επιδιώκουν να επιτύχουν την σταθερότητα στον κόσμο.

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή).
 

Ο Πρόεδρος της Συρίας θεώρησε ότι ο συριακός και ο ρωσικός στρατός αντιμετωπίζουν έναν εχθρό. Στη Συρία είναι εξτρεμισμός και στην Ουκρανία είναι ναζισμός, επισημαίνοντας ότι η Ρωσική Ομοσπονδία θα δώσει ένα μάθημα στον κόσμο πως οι υπερδυνάμεις δεν είναι μεγάλες μόνο με τη στρατιωτική τους δύναμη, αλλά με σεβασμό στο νόμο, τα υψηλά ήθη και τις ανθρωπιστικές αρχές.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος Πούτιν τόνισε ότι η ειδική στρατιωτική επιχείρηση στο Ντονμπάς έχει στόχο να αποκαταστήσει τη σταθερότητα και να σταματήσει τα δεινά των ανθρώπων εκεί τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail