Κρατική αξιωματούχος: Η Ρωσία γνωρίζει καλά τα αδύνατα σημεία της Δύσης, έχει έτοιμο πακέτο κυρώσεων

jorono / pixabay
Οι ρωσικές αρχές έχουν ετοιμάσει ένα αμοιβαίο πακέτο κυρώσεων κατά των δυτικών κρατών που επέβαλαν περιορισμούς στη Ρωσία λόγω της στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, δήλωσε η πρόεδρος του Συμβουλίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βαλεντίνα Ματβιγιένκο σε δημοσιογράφους την Παρασκευή.

"Όσον αφορά τις αμοιβαίες κυρώσεις, φυσικά έχουν προετοιμαστεί. Δε θα αντικατοπτρίζουν τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, αλλά γνωρίζουμε καλά τα αδύναμα σημεία της Δύσης. Έχουμε ετοιμάσει επίσης ένα ολόκληρο πακέτο, μια ολόκληρη σειρά από πιθανές κυρώσεις που θα εφαρμοστούν εναντίον των κρατών που ανακοίνωσαν κυρώσεις κατά της Ρωσίας», είπε η Ματβιγιένκο.

«Η Δύση έχει επίσης πολλά ευαίσθητα σημεία», πρόσθεσε.

Λαμβάνοντας υπόψη τη συνεχή απειλή κυρώσεων από τη Δύση, η Ρωσία κατάφερε να προετοιμαστεί καλά για νέες κυρώσεις, είπε η Ματβιγιένκο

«Η ρωσική κυβέρνηση χρησιμοποίησε όλους τους μηχανισμούς ασφαλείας εκ των προτέρων, υπολόγισε όλες τις απειλές που προέρχονται από τις κυρώσεις και τα μέτρα προστασίας για τη χώρα», εξήγησε η Ματβιγιένκο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail