Μαρία Δεναξά: Ο Μακρόν κατάφερε να "τσατίσει" τους Γάλλους!

Ο Μακρόν κατάφερε να "τσατίσει" τους Γάλλους! 

Μαρία Δεναξά

Στο δρόμο για το Παρίσι και τις Βρυξέλλες xιλιάδες Γάλλοι. Διαμαρτύρονται για το ελευθεροκτόνο εμβολιαστικό πάσο κ την αύξηση της τιμής της βενζίνης.

Για το κυρίαρχο αφήγημα και τους υποστηρικτές του, είναι "αντιεμβολιαστές", "ακροδεξιοί" και "ψεκασμένοι". Εξυπηρετεί στην αποδόμηση τους απο τους φωτεινούς παντογνώστες των ΜΜΕ και στην καταστολή απο τις ηγεσίες.

Την ίδια ώρα το Παρίσι έχει γεμίσει τεθωρακισμένα. Επί αέρος ελικόπτερα και drones, επιτηρούν δρόμους και κάθε γωνιά της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ο αρχηγός της αστυνομίας, μια άκαμπτη, σκληρή και αμφιλεγόμενη προσωπικότητα (επιλογή του Μακρόν), δήλωσε προκλητικά πως μπλοκάρει τις εισόδους του Παρισιού, εν όψει των κινητοποιήσεων των αυτοκινητιστων, είς το όνομα της "ελεύθερης διακίνησης"! Αστυνομικοί και άνδρες των ειδικών δυνάμεων κάνουν ελέγχους και ψάχνουν κάθε όχημα που επιχειρεί να μπεί στο Παρίσι.

Όποιος τολμήσει να διαδηλώσει σήμερα θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων πρόστιμο που φθάνει τα 4.500 ευρώ, ποινή φυλάκισης 2 ετών και το αυτοκίνητο του στη μάντρα με τα κατασχεμένα! 

Ετσι σε μια "Δημοκρατία" αντιμετωπίζουν το λαό που τους ψήφισε και που διαμαρτύρεται για ένα καλύτερο αύριο και για τον συνεχή περιορισμό ελευθεριών και ατομικών δικαιωμάτων. 

Αλλά όπως δήλωσε ο Μακρόν και όπως υπαγορεύουν οι εγκέφαλοι της παγκοσμιοποίησης, από εδώ και στο εξής "οι υποχρεώσεις θα προηγούνται των δικαιωμάτων" κι όχι μόνο! 

ΥΓ. Για τους γαλλομαθείς ένα κατατοπιστικό βίντεο με Γάλλους της διπλανής πόρτας (όπως ήταν και τα Κίτρινα Γιλέκα*), που πήραν τους δρόμους για το Παρίσι και τις Βρυξέλλες.

* Για τα Κίτρινα Γιλέκα, εφαρμόστηκε ο ίδιος τρόπος για την αποδόμηση και την καταστολή τους, μέχρι την εξαφάνιση του κινήματος

 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή).
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail