Μετά τις 90-96 ώρες στην Ουκρανία αρχίζεις να καίγεσαι

Αυτοί που έχουν χάσει τα χρόνια τους πάνω από βιβλία δεν είναι ούτε τυχαίοι ούτε χασομέρηδες. Όταν λέμε ότι οι επιχειρήσεις τύπου Ουκρανίας είναι για έως 90 ώρες (άντε 96 για να γίνουν στρογγυλές 5 μέρες) είναι ένα αποτέλεσμα μελέτης χιλιάδων ωρών που έκαναν άνθρωποι που μπορεί να μην τους ξέρει κανείς από το κοινό που σήμερα μας διαβάζει όμως εμείς τους ξέρουμε και τους σεβόμαστε για τις γνώσεις, την πληρότητα των πληροφοριών που ανέλυσαν και την ικανότητα τους να αντιλαμβάνονται σημαντικές λεπτομέρειες. 

Ζαχαρίας Μυτιληνιός

Κάποιοι πιο τυχεροί όπως ο γράφων τους ζήσαμε και στα έδρανα να δίνουν ρεσιτάλ (και όχι απλά να διδάσκουν). 

Είδατε λοιπόν τι σημασία έχουν οι 90 ώρες; 

Τόσο ακριβώς χρειάστηκε το παγκόσμιο σύστημα για να ορίσει την επικοινωνιακή του κατεύθυνση, να βάλει οικονομικές κυρώσεις, να συσπειρωθεί και επιβάλει την άποψη του οριζόντια και κάθετα. 

Η Ρωσία από τη συμπλήρωση των 90 ωρών μόνον θα χάνει και θα χάνει σε χρήμα, σε κύρος, σε υποδομές και κυρίως όσο θα γυρίσουν φέρετρα στη Μόσχα θα διευρύνεται το αντιπουτινικό ρεύμα. 

Κάποιοι όπως ο γράφων δεν κάνουν εκτιμήσεις με βάση το τους αρέσει ή τις υποκειμενικές τους απόψεις, αλλά με βάση τα διδάγματα και τις έρευνες τους. 

Αυτό δυστυχώς δεν το έχουν καταλάβει κάποιοι και έσπευσαν να με ταμπελοποιήσουν υπέρ ή της άλλης μεριάς. Είμαι μόνο με τη Μητέρα Ελλάδα. Τελεία και Παύλα.

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή).
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail