Ρωσικό υποβρύχιο διείσδυσε στην περιοχή που βρίσκεται η ναυτική ομάδα του αεροπλανοφόρου Harry Truman

Freepen.gr - Το πλήρωμα ενός ρωσικού υποβρυχίου κατάφερε να διεισδύσει στη θαλάσσια περιοχή που έχει αναπτυχθεί αμερικανική ομάδα κρούσης αεροπλανοφόρου στα ανοικτά των ακτών της Ιταλίας, γεγονός που δημιούργησε μια εξαιρετικά τεταμένη κατάσταση για τις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Μετά την ανακάλυψη του ρωσικού ντίζελ-ηλεκτρικού υποβρυχίου μόνο την τρίτη ημέρα, περιπολικά ανθυποβρυχιακά αεροσκάφη και ειδικά πλοία ικανά να παρακολουθούν υποβρύχια αναπτύχθηκαν γρήγορα στην περιοχή, ωστόσο, προφανώς, το ρωσικό υποβρύχιο χάθηκε και πάλι.

Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που παρασχέθηκαν, το ρωσικό υποβρύχιο εντοπίστηκε μεταξύ Μάλτας και Σικελίας, στην περιοχή της κατά προσέγγιση τοποθεσίας της ομάδας κρούσης του αεροπλανοφόρου του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, USS Harry Truman. 

* πληροφορίες Avia

More details at: https://avia-pro.translate.goog/news/rossiyskaya-podvodnaya-lodka-vylovila-amerikanskiy-avianosec-u-beregov-italii?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail