Πάνω από 400 τεθωρακισμένα οχήματα κι άρματα μάχης θα παραδοθούν στο ρωσικό στρατό το 2022

Freepen.gr - Ο ρωσικός στρατός θα λάβει πάνω από 400 τεθωρακισμένα οχήματα φέτος, ανέφερε τη Δευτέρα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, μεταδίδει το πρακτορείο TASS.

«Το 2022, οι μονάδες και οι σχηματισμοί του ρωσικού στρατού πρόκειται να παραλάβουν πάνω από 400 θωρακισμένα οχήματα», ανέφερε το υπουργείο σε δήλωση.

Συγκεκριμένα, προηγμένα και αναβαθμισμένα τεθωρακισμένα οχήματα που έχουν αποδείξει την αξία τους σε διάφορες κλιματικές ζώνες θα παραδοθούν στο ρωσικό στρατό το 2022, αναφέρει η δήλωση.

«Ο στρατός θα λάβει προηγμένα άρματα μάχης T-72B3M, T-80BVM και T-90M, οχήματα μάχης πεζικού BMP-3, αναβαθμισμένα οχήματα BMP-2 με τη μονάδα μάχης Berezhok και επίσης τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού BTR-82A», διευκρίνισε το υπουργείο.

* photo: en.topwar.ru/176159-partija-modernizirpovannyh-tankov-t-72b3m-postupila-v-cvo.html

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail