Και οι απαγωγές αμάχων στις τουρκοκρατούμενες περιοχές της Συρίας συνεχίζονται

Freepen.gr - Οι τουρκικές δυνάμεις απήγαγαν τέσσερις ανθρώπους από το χωριό Τζαλάμα στην περιοχή Τζιντιρές του Αφρίν. Οι απαχθέντες ταυτοποιήθηκαν ως οι Cîhad Berekat (35), Xebat Mihemd Hebeş (30), Elî Mistefa Hebeş και Mihemed Subhî Hemo.

Σύμφωνα με αναφορές από την περιοχή στο πρακτορείο ANF, οι δυνάμεις κατοχής ζήτησαν λύτρα 6.000 TL για να απελευθερώσουν τους απαχθέντες πολίτες, από τους οποίους ο Mihemed Subhî Hemo μεταφέρθηκε στο κέντρο ασφαλείας στο κέντρο της πόλης Αφρίν, ενώ η τύχη των άλλων δεν είναι γνωστή.

Επίσης λίγο βορειότερα, στο κατεχόμενο Girê Spî (Tal Abyad) στη βόρεια Συρία, μισθοφόροι που υποστηρίζονται από τους Τούρκους έχουν απαγάγει 6 άτομα που συμμετείχαν σε διαδήλωση διαμαρτυρίας στις 7 Ιανουαρίου για τις κάκιστες συνθήκες διαβίωσης, με την αιτιολογία ότι εναντιώθηκαν στο τοπικό συμβούλιο και τον κυβερνήτη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail