Πάσο καταστροφής το πάσο "ελευθερίας": πως εμβολιασμένοι θετικοί στον ιό μπορούν να κυκλοφορούν όπου θέλουν

Η γνωστή ανταποκρίτρια από το Παρίσι, Μαρία Δεναξά παρουσιάζει σε ανάρτησή της βίντεο με ανθρώπους που έχουν εμβολιαστεί, ωστόσο έχουν βγει θετικοί στον ιό, αλλά το πάσο "ελευθερίας" που κατέχουν τους εξασφαλίζει, αν θέλουν, να κυκλοφορούν ελεύθεροι μπαινοβγαίνοντας όπου θέλουν.
Γράφει η κ. Δεναξά:

Οι εμβολιασμένοι σε Ελλάδα και Ευρώπη που κατέχουν το πάσο (αν)ελευθερίας και ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ Ή ΝΟΣΟΥΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, να μπαινοβγαίνουν σε εστιατόρια, καφέ, καταστήματα να ταξιδεύουν με αεροπλάνα, πλοία, τρένα, μέσα μαζικής μεταφοράς… μιας και το πάσο τους το διάστημα που νοσούν παραμένει ενεργοποιημένο!
Αλήθεια σε τι εξυπηρετεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού; 

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, δίνει το πράσινο φως για την περαιτέρω μετάδοση του κορωνοϊού!
ΥΓ. Το ρεπορτάζ πραγματοποιήθηκε χθες σε πόλεις της Ελλάδα. Η ίδια διαπίστωση - επαλήθευση, έγινε και με νοσούντες στο εξωτερικό και αποδεικνύει πως το πάσο στο μόνο που δεν συμβάλλει είναι η προστασια μας! 

Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου για το ρεπορτάζ

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail