Κι αν η Ρωσία χάσει την Ευρώπη, έχει τον Κόκκινο Δράκο: Νέο ημερήσιο ρεκόρ προμηθειών φυσικού αερίου στην Κίνα

gazprom.com
Freepen.gr - Η Gazprom κατέγραψε νέο απόλυτο ημερήσιο ρεκόρ παραδόσεων ρωσικού φυσικού αερίου στην Κίνα μέσω του Power of Siberia, ανέφερε η εταιρεία:

«Στις 18 Ιανουαρίου, καταγράφηκε νέο απόλυτο ημερήσιο ρεκόρ ρωσικών προμηθειών φυσικού αερίου στην Κίνα στο πλαίσιο της διμερούς μακροπρόθεσμης σύμβασης μεταξύ της Gazprom και της CNPC»

Οι προμήθειες ρωσικού φυσικού αερίου στην Κίνα κατά το πρώτο εξάμηνο του Ιανουαρίου ήταν 1,5 φορές υψηλότερες από το ποσοστό την αντίστοιχη περίοδο του περασμένου έτους, ανέφερε νωρίτερα η Gazprom.

Το Power of Siberia είναι το μεγαλύτερο σύστημα μεταφοράς φυσικού αερίου στην Ανατολική Ρωσία για παραδόσεις φυσικού αερίου σε οικιακούς καταναλωτές στην Άπω Ανατολή και την Κίνα. Η εξαγωγική ικανότητα του αγωγού είναι 38 δις κυβικά μέτρα ετησίως. Οι πρώτες παραδόσεις στην Κίνα ξεκίνησαν το Δεκέμβριο του 2019.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail