Προφήτης ο Βαρουφάκης; Τι είχε πει επακριβώς στις 30 Σεπτεμβρίου για τον εμβολιασμό και το 100ευρώ

Στα σημεία της ομιλίας του Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη στη Βουλή για τον εμβολιασμό όπως έχουν δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του κόμματος διαβάζουμε μεταξύ άλλων:

Συνδυασμός του αυταρχισμού και των αγοραίων μεθόδων

Εσείς όμως έχετε χάσει το ζητούμενο, την προστασία των πολιτών και έχετε αφεθεί σε έναν συνδυασμό αυταρχισμού και αγοραίων μεθόδων αύξησης του κόστους για τους ανεμβολίαστους.

Έστω ότι τους βάζατε να πληρώνουν ακόμα και €100 το μήνα φόρο για πηγαίνει υπέρ του ΕΣΥ. Ναι, κάποιοι θα εμβολιάζονταν. Όμως αμέσως θα τσιμεντώσετε εκείνους που αρνούνται το εμβόλιο, επειδή αρνούνται το δικαίωμα ενός αυταρχικού και ανάλγητου καθεστώτος να διαφεντεύει τη ζωή τους.

Και όλα αυτά γίνονται σε μια Χρεοδουλοπαροικία κιόλας, κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε. Ακόμα και να τους επιβάλετε με αυτό τον τρόπο τον εμβολιασμό, η πικρία μέσα τους – σε κατάσταση αύξουσας φτώχειας – μόνο τον φασισμό θα ωφελήσει.

Ας προσέχουν λοιπόν τι λένε κάποιοι γιατί και στο πλέον παρανοϊκό, μπορεί να βάλουν ιδέες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail