Ο μεσσιανισμός του m R.N.A.

JFCfilms / pixabay
Ένα ανθρώπινο, ατελές και υπό εκτίμηση επιστημονικό επίτευγμα ανάγεται σε λυτρωτή του ανθρώπινου γένους, με ένα πρωτόγνωρου μεγέθους καμουφλάζ αληθοφανών ψεμάτων.

Η ανθρωπότητα κινδυνεύει από έναν ιό με διάμεση ηλικία θανόντων τα 78 έτη, όταν το προσδόκιμο ζωής είναι τα 81 έτη. Ποτέ δεν έχει διευκρινιστεί πόσοι πέθαναν μόνο από τον ιό και πόσοι και από συνυπάρχουσες ασθένειες. Ενώ, όπως επισημαίνουν διεθνώς διακεκριμένοι μη συστημικοί επιστήμονες, τα χαρακτηριστικά της κυριαρχούσας μετάλλαξης δίνουν την ελπίδα πως ο ιός τείνει να γίνει ενδημικός.

Το αφήγημα πως ο «εμβολιασμός» αποτελεί κοινωνικά υπεύθυνη πράξη αποτελεί μία πλάνη. Όπως και το μαρκετίστικο «τείχος ανοσίας». Γιατί ο «εμβολιασμός» δε σταματάει τη μετάδοση του ιού σε συνανθρώπους μας. Οι «εμβολιασμένοι» νοσούν, μεταδίδουν, νοσηλεύονται, διασωληνώνονται, πεθαίνουν από ή με κορωνοϊό.

Κι όμως, με νύχια και με δόντια επιδιώκεται όχι απλά να μη χαλάσει η ψευδής σωτηριολογική εικόνα του m R.N.A., αλλά και να ενισχυθεί, ακόμα και αν υποβόσκουν υγειονομικοί κίνδυνοι.

Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα των «ειδικών», αν ένας «εμβολιασμένος» έρθει σε επαφή με «κρούσμα» συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος. Ο κίνδυνος να μεταδώσει τον ιό σε συνανθρώπους του θυσιάζεται μπροστά στη διατήρηση της εντύπωσης του «εμβολίου» σωτήρα.

Αντίστοιχα, υπάρχουν χώροι που αναγνωρίζονται ως «covid free» («απαλλαγμένοι κορωνοϊού»), επειδή εισέρχονται μόνο «εμβολιασμένοι», όπως και νησιά και περιοχές επειδή οι κάτοικοι είναι «εμβολιασμένοι». Ενώ μπορεί και να νοσούν και να μεταδίδουν. Άλλο ένα υγειονομικά επικίνδυνο παραμύθι ενίσχυσης της σωτηριολογίας του m R.N.A.

Όσοι δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν δέχονται συντονισμένο πόλεμο. Γιατί αν νοσήσουν και το ξεπεράσουν, χαλάνε το αφήγημα. Θέτουν σε κίνδυνο τη μοναδικότητα λύτρωσης από το «εμβόλιο». Μάλιστα, κατηγορούνται ως υγειονομικές βόμβες, ενώ ο μη εμβολιασμένος είναι εκείνος που κινδυνεύει περισσότερο σε σχέση με έναν εμβολιασμένο.

Η πλάνη, το ψέμα και η παραπληροφόρηση πλέον συνοδεύονται από τον απάνθρωπο, ανήθικο και παράνομο, οικονομικό και ψυχολογικό εκβιασμό του υποχρεωτικού «εμβολιασμού». Με ένα «εμβόλιο» το οποίο δεν εμποδίζει ούτε τη μετάδοση, αλλά καθώς φαίνεται ούτε παρέχει τόσο μεγάλη προστασία από βαριά νόσηση απέναντι στην κυριαρχούσα πλέον μετάλλαξη «δέλτα».

Αλλά στο σκηνικό υποβόσκει και μία πνευματική διάσταση.

Προπαγανδίζουν ότι η «σωτηρία» μας θα προέλθει από ένα φαρμακευτικό σκεύασμα που εφαρμόζεται για πρώτη φορά μαζικά σε ανθρώπους. Πως τίποτε άλλο δε χρειάζεται. Ούτε καλύτερα νοσοκομεία, ούτε περισσότερο υγειονομικό προσωπικό, ούτε ορθή επιδημιολογική επιτήρηση, ούτε σωστή πρωτοβάθμια περίθαλψη, ούτε περισσότερες σχολικές αίθουσες, ούτε, ούτε, ούτε. Μόνο ο «μεσσίας» m R.N.A.. Ακόμα και σε νήπια. Σε λίγο, ίσως και σε νεογέννητα ή ακόμα και σε αγέννητα. Δίχως αξιόπιστες, εμπεριστατωμένες και ολοκληρωμένες μελέτες γινόμαστε όλοι βορά στο θεοποιημένο «εμβόλιο».

Ταυτόχρονα και παράλληλα, τα Θεία Μυστήρια υποβιβάζονται σε κοινωνικές τελετές. Η ιερότητα των Ορθόδοξων Χριστιανικών Ναών ξευτιλίζεται. Ο «μορφωμένος» πρωθυπουργός κάθεται στον Ιερό Ναό της Μητρόπολης Αθηνών όπως και σε ένα καφενείο. Η Αγία Τριάδα απαξιώνεται. Ενώ ο Ιησούς Χριστός αποθεοποιείται και θεωρείται όχι μόνο παρελκόμενος αλλά και επικίνδυνος. Γιατί χαλάει τη μεσσιανική σούπα του m R.N.A..

Όμως, η πραγματική υπόσταση του ανθρώπου είναι το πνεύμα και η ψυχή του. Αν ο άνθρωπος, όχι απλά ξεκόψει, αλλά με τις πράξεις του απορρίψει ως Θεάνθρωπο τον Χριστό, τότε μένει πνευματικά και ψυχικά απροστάτευτος. Πόσο μάλλον εάν τον απορρίψει για χάρη ενός άλλου σωτήρα. Τότε, κινδυνεύει να χαθεί οριστικά.

Να πέσει στα χέρια εκείνου που τον μισεί, επειδή αποτελεί αγαπημένο δημιούργημα του Θεού. Που ενεργεί πονηρά, υποχθόνια, δόλια για να πετύχει τον στόχο του. Την απώλεια του ανθρώπου.

Για αυτό, μην ξεχνάμε. Παντοδύναμος είναι μονάχα ο Θεός. Όχι ο άνθρωπος και τα επιτεύγματά του. Πόσο μάλλον όσα σπρώχνονται ενδεδυμένα με πνεύμα πονηρίας.

«λέγει αὐτῷ ὁ Ἰησοῦς· ἐγώ εἰμι ἡ ὁδὸς καὶ ἡ ἀλήθεια καὶ ἡ ζωή· οὐδεὶς ἔρχεται πρὸς τὸν πατέρα εἰ μὴ δι᾿ ἐμοῦ» (Ιωάννου 14,6)

«καὶ μακάριός ἐστιν ὃς ἐὰν μὴ σκανδαλισθῇ ἐν ἐμοί.» (Ματθαίου 11,6) (μη σκανδαλισθῇ = δεν χάσει την πίστη του)

«χωρὶς ἐμοῦ οὐ δύνασθε ποιεῖν οὐδέν» (Ιωάννου 15,5)

«πᾶς ὁ ἀρνούμενος τὸν υἱὸν οὐδὲ τὸν πατέρα ἔχει» (Α’ Ιωάννου 2,23)

Τετέλεσται.



Κωνσταντίνος Μαργέλης

Άγιος Πέτρος Λευκάδας, 10 Σεπτεμβρίου 2021

www.eksadaktylos.gr


Πηγές:

https://www.megatv.com/2021/08/24/giannis-ioannidis-20-000-nekroi-nekroi-mexri-tin-anoiksi-to-emvolio-den-tha-stamatisei-apo-mono-tou-tin-pandimia/

https://www.sportime.gr/extratime/koinonia/kathigitis-ioannidis-lathos-stratigiki-i-triti-dosi-na-mi-dialisoume-tin-kinonia-me-neo-lockdown/

https://www.pronews.gr/ygeia/1015838_kathigitis-peter-mccullough-ston-alex-tzooyns-ta-emvolia-ehoyn-apotyhei-prepei-na

https://www.zougla.gr/ygeia/article/giati-den-ekana-to-emvolio

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail