Η μυστική αποχώρηση των ΗΠΑ από τη Συρία

Οι φήμες κυκλοφορούσαν από την περασμένη εβδομάδα, μετά την όχι τόσο λαμπρή υποχώρηση των ΗΠΑ και των συμμάχων τους ΝΑΤΟ, οι οποίοι διεξάγουν έναν «βρώμικο πόλεμο» στο Αφγανιστάν εδώ και είκοσι χρόνια καταστρέφοντας τη χώρα και βομβαρδίζοντάς την στέλνοντας την πίσω στον μεσαίωνα. Στις 22 Αυγούστου έγραψα ένα άρθρο: "Καθώς οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ φεύγουν από το Αφγανιστάν πότε θα φύγουν από τη Συρία" και αυτό συμβαίνει τώρα, στα κρυφά, γιατί μια άλλη ήττα είναι το τελευταίο πλήγμα για την αυτοκρατορία των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ και θα είναι δύσκολη η επικοινωνία στο δυτικό κοινό.

oneworld.press - Sonja van den Ende / Παρουσίαση Freepen.gr

Σύμφωνα με το Al-Alam TV, συριακές στρατιωτικές πηγές ανέφεραν ότι έχουν παρατηρήσει την αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από τρεις αμερικανικές στρατιωτικές τοποθεσίες: δύο από τις τοποθεσίες βρίσκονται στην επαρχία Al-Hasakah (επαρχία), συγκεκριμένα το Tell Baider και το Quasrak, που βρίσκονται κοντά στο Qamishli και ένα στο Deir-ez-Zor.

Εκκενώθηκε επίσης η περιοχή πετρελαίου Al-Amr κοντά στις πετρελαιοπηγές. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πετρελαϊκό πεδίο στο Ντέιρ-εζ-Ζορ. Τον Ιούνιο του 2021, το Συριακό Αραβικό Πρακτορείο Ειδήσεων (SANA) ανέφερε: Πυραυλική επίθεση πραγματοποιήθηκε (Ιούνιος 2021) στο ελεγχόμενο από τις ΗΠΑ πετρελαϊκό πεδίο Al-Amr από την περιοχή Mayadin στην επαρχία Deir-ez-Zor της Συρίας, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο της συριακής κυβέρνησης και υπερασπίζεται η Χεζμπολάχ. Το Al-Amr, το μεγαλύτερο πετρελαϊκό πεδίο της Συρίας, που καταλαμβάνεται από τις ΗΠΑ και την κουρδική YPG/PKK, δέχθηκε επίθεση με πυραύλους Grad, σύμφωνα με τοπικές πηγές. Επίσης, την ίδια περίοδο οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν αεροπορική επίθεση εναντίον της Χεζμπολάχ και του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA) στην περιοχή al-Bukamal της Συρίας που συνορεύει με το Ιράκ.

Τμήματα του Deir ez-Zor στα ανατολικά του ποταμού Ευφράτη βρίσκονται υπό την κατοχή της YPG/PKK που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ, ενώ το κέντρο της πόλης και ανατολικά και δυτικά του Deir-ez-Zor βρίσκονται υπό τον έλεγχο της συριακής κυβέρνησης. Αυτό εξηγεί επίσης τον αυξανόμενο βομβαρδισμό της ισραηλινής αεροπορίας τον περασμένο μήνα και χθες. Επιτίθενται κατά καιρούς στη Δαμασκό και επίσης στο al-Qusayr. Το Al-Qusayr είναι μια στρατηγική πόλη, όχι μακριά από το μοναστήρι Deir Mar-Jacub που βρίσκεται στο Qara, κοντά στα σύνορα με το Λίβανο. Η Χεζμπολάχ είναι παρούσα στην περιοχή και έχει πολλά έργα βοήθειας για τον συριακό πληθυσμό, τα οποία οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ αρνούνται και η δικαιολογία τους για βομβαρδισμό είναι η επιθετική στάση της Χεζμπολάχ απέναντι στον συριακό πληθυσμό. Όμως, η Χεζμπολάχ θεωρείται απελευθερωτική, από όλες τις θρησκείες, ιδιαίτερα από τους Χριστιανούς, και είναι ευτυχείς που τους απελευθέρωσαν, ειδικά στο al-Qusayr, που είναι μια χριστιανική πόλη.

Επιπλέον, η στρατιωτική πηγή αποκάλυψε στην τηλεόραση Al-Alam πως οι ΗΠΑ έχουν ή είχαν μέχρι τώρα δεκατρείς στρατιωτικές βάσεις στη Συρία και αντιμετωπίζουν μεγάλη αντίθεση από τον συριακό πληθυσμό, όπως έγραψα και πριν. Δεν πρόκειται για στρατιωτική δύναμη, αλλά για την στάση του λαού, την αντίσταση και το μίσος τους ενάντια στη διερχόμενη αυτοκρατορία. Όπως έγραψα πριν, οι Αμερικανοί στρατιώτες και γυναίκες φοβούνται πραγματικά την αντίσταση και αν δεν αποσυρθούν τώρα, θα αντιμετωπίσουν επιθέσεις όπως αυτές που συνέβησαν στο Ιράκ ή το Αφγανιστάν τα τελευταία είκοσι χρόνια. Σύμφωνα με συριακές στρατιωτικές πηγές, οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για ολική έξοδο από τη Συρία. 

Ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είπε τα ακόλουθα στις 21 Ιουλίου 2021, και πάλι ψέμα, καθώς όλα είχαν προγραμματιστεί για έξοδο από τη Συρία. Η κυβέρνηση Τραμπ το είχε πει, όπως έκαναν με το Αφγανιστάν, και αν ο κόσμος το είχε προσέξει αυτό, δεν θα ήταν έκπληξη το γεγονός ότι θα φύγουν από το Αφγανιστάν, τη Συρία και ίσως το Ιράκ:

«Περίπου 900 Αμερικανοί στρατιώτες, συμπεριλαμβανομένων αρκετών Πράσινων Μπερέτ, θα παραμείνουν στη Συρία για να συνεχίσουν να υποστηρίζουν και να συμβουλεύουν τις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις που πολεμούν το Ισλαμικό Κράτος. ... «Στη Συρία, στηρίζουμε τις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις στον αγώνα τους κατά του ISIS», είπε ο ανώτερος αξιωματούχος της διοίκησης στον Τζο Μπάιντεν στις 21 Ιουλίου 2021».

Αυτό είπε ο Πρόεδρος Τραμπ το 2018. Ο Τραμπ ήταν σαφής σχετικά με τις προθέσεις του στη Συρία:

«Όπως είπε στον κόσμο τον Απρίλιο του 2018, μετά από χρόνια πολέμων σε ξένους πολέμους, κατά την άποψή του ήταν ώρα να αποχωρήσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες από τη Συρία, μεταβιβάζοντας την ευθύνη για την αποστολή για την κατοχή εδάφους που έχει ληφθεί από το Ισλαμικό Κράτος σε περιφερειακά κράτη. Θα έχουμε, έως πριν από τρεις μήνες, δαπανήσει 7 τρισεκατομμύρια δολάρια στη Μέση Ανατολή τα τελευταία επτά χρόνια» είχε πει και προσέθεσε τότε: "Δεν παίρνουμε τίποτα από αυτό, τίποτα. - τίποτα εκτός από θάνατο και καταστροφή. Είναι φρικτό πράγμα».

Το άκουσε αυτό ο Τζο Μπάιντεν ή η κυβέρνησή του και είδαν ότι η διεξαγωγή πολέμου στο Αφγανιστάν, τη Συρία, το Ιράκ και τη Λιβύη είναι άχρηστη; Δε γνωρίζουν τη νοοτροπία της Μέσης Ανατολής. Ή μήπως για να ευχαριστήσουμε το Ισραήλ, που ακόμα ονειρεύεται ένα «μεγαλύτερο» Ισραήλ, όπως έχει αναφερθεί στο σχέδιο Γινόν, ή είναι τα νέα τους σχέδια και στρατηγική, η μεγάλη επαναφορά, πράγμα που σημαίνει ότι το πετρέλαιο δεν είναι πλέον πολύ χρήσιμο. γιατί να μπω στον κόπο να καταλάβω τη Μέση Ανατολή; 

Ίσως μόνο λίγες βάσεις για τον έλεγχο των ανθρώπων, αλλά αυτό είναι ένα σοβαρό λάθος. Οι άνθρωποι της Μέσης Ανατολής υπέφεραν πάρα πολύ για να καταληφθούν ξανά. Και πάω για την τελευταία επιλογή, αν και ο Τραμπ είπε σοφά λόγια το 2018, αλλά αμφιβάλλω αν ήταν ευχαριστημένος με τα σχέδια «μεγάλης επαναφοράς», τα οποία καταρτίστηκαν ήδη το 2018 και στη συνέχεια εφαρμόστηκαν το 2019 με το Event 201, για το οποίο ο Τραμπ σκέφτηκε το 2020, ήταν ακόμα μια άσκηση κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με τον Fauci.

Κατά λάθος (ή όχι) το μικρόφωνο ήταν ακόμα ανοιχτό και ο Φάουτσι απάντησε ναι είναι και ο Τραμπ ήταν πολύ ενοχλημένος για αυτό. Για να συνοψίσουμε όλα, ο κόσμος εισήλθε σε ένα νέο PSYOP το 2019 και έκλεισε την εποχή του Πολέμου κατά της Τρομοκρατίας, ο οποίος αποσκοπούσε στην καταστροφή πολλών στη Μέση Ανατολή και στην τροφοδοσία μίσους εναντίον των Μουσουλμάνων. 

Τώρα μπήκαμε στο λεγόμενο κόσμο του COVID και σε μια νέα ολοκληρωτική τάξη, η οποία στοχεύει να υποδουλώσει ολόκληρο τον κόσμο στην Big Pharma και να μπει στην εποχή της ψηφιακής πληροφορίας σε μια νέα τεχνοκρατική ολοκληρωτική παγκόσμια τάξη, αλλά αμφιβάλλω αν θα είναι σε ολόκληρο τον κόσμο, θα είναι δύσκολο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail