Η Ελλάδα πέτυχε να συντριβεί στο Euro χωρίς να αγωνιστεί!

Alexas_Fotos / pixabay
Η Ελλάδα για μία ακόμη σημαντική ποδοσφαιρική διοργάνωση απείχε πληρώνοντας τα πειράματα της ΕΠΟ στην οποία προφανώς δεν έκανε ο επιτυχημένος Φερνάντο Σάντος. Ωστόσο στο Euro που λαμβάνει χώρα στα διάφορα γήπεδα της Ευρώπης η Ελλάδα πέτυχε να συντριβεί χωρίς να μετέχει καν στη διοργάνωση. 

Του Στρατή Μαζίδη

Αιτία η παρουσία των Σκοπιανών οι οποίοι επιβεβαίωσαν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν μπορείς να συνάπτεις συμφωνίες με κλέφτες της ιστορίας. Τι μας έλεγαν οι θιασώτες της συμφωνίας των Πρεσπών; Ότι διασφαλίστηκε η ελληνικότητα της Μακεδονίας και της αρχαίας ιστορίας. Βέβαια μπορεί η χώρα μας να αναγνώρισε μία κάποια ..."Βόρεια Μακεδονία" αλλά ταυτόχρονα δέχθηκε ότι υπάρχουν "Μακεδόνες" που μιλούν "μακεδονικά". 

Αυτοί λοιπόν οι όψιμοι Μακεδόνες είναι που εμφανίστηκαν στα ευρωπαϊκά γήπεδα είτε ως αγωνιζόμενοι ποδοσφαιρική ομάδα είτε ως φίλαθλοι σκοράροντας διεθνώς εκεί που πραγματικά στόχευαν δηλαδή στη διαφήμιση και προώθηση της μακεδονικότητάς στους ντυμένοι με αρχαιοελληνικές περικεφαλαίες και προβάλλοντας μόνο το Μακεδονία χωρίς το βόρεια. 

Είναι προφανές πως ούτε οι Σκοπιανοί δε μας φοβούνται. Απολύτως λογικό αφού τους παραχωρήσαμε μία τέτοια συμφωνία και φυσικά όσο επιμένουμε σε αυτή, καθώς η σημερινή κυβέρνηση των προεκλογικών Μακεδονομάχων συνεχίζει να βρίσκει θετική την εφαρμογή της και μη διαμαρτυρόμενοι παράλληλα κατά του πρόσφατου αίσχους του Joe Biden για κυρώσεις σε όσους αμφισβητούν τη συμφωνία, τόσο οι βόρειοι γείτονές μας θα απλώνουν το χέρι τους πάνω στο τραπέζι για να πάρουν αυτά που δεν τους ανήκουν. 

Όσοι γράφαμε εγκαίρως για το τι πρόκειται να συμβεί δυστυχώς δικαιωνόμαστε από τις εξελίξεις. Το μόνο ερώτημα που απομένει πλέον να απαντηθεί είναι αν έχουμε ακόμα μία ελάχιστη αξιοπρέπεια σταματώντας εδώ το διασυρμό μας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail