Έχει πρότυπα η νεολαία μας

Το Ευρωβαρόμετρο είναι ένα σύνολο τακτικών ερευνών, οι οποίες αφορούν την δημόσια γνώμη και λαμβάνουν χώρα εξ ονόματος της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, από το 1973. Οι έρευνες του Ευρωβαρομέτρου καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επίκαιρων θεμάτων που σχετίζονται με τα κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων του Ευρωβαρομέτρου δημοσιεύονται από τη Γενική Διεύθυνση Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η βάση δεδομένων του με δημοσκοπήσεις από το 1973 είναι μια από τις μεγαλύτερες σε όλο το κόσμο… (Βικιπαίδεια)!

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Η κάθε έρευνα – δημοσκόπηση του Ευρωβαρόμετρου γνωστοποιείται στο κάθε μέλος – κράτος και το οποίο αφορά!

Η πιο πρόσφατη έρευνα – δημοσκόπηση, την οποία έπνιξαν τα ελληνικά Συστημικά ΜΜΕ, και η οποία διεξήχθη Φεβρουάριο – Μάρτιο 2021 και γνωστοποιήθηκε στις 23 Απριλίου 2021, μεταξύ των άλλων ερωτημάτων και στα οποία απάντησαν οι Έλληνες πολίτες, ήταν:

Είστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο λειτουργίας της Δημοκρατίας;

ΝΑΙ απάντησε το 31% και ΟΧΙ απάντησε το 67%!

Τα δημόσια μέσα ενημέρωσης είναι απαλλαγμένα από πολιτικές πιέσεις;

ΝΑΙ απάντησε το 15% και ΟΧΙ απάντησε το 85%!

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν όλοι, το γιατί “πνίγηκε” αυτή η έρευνα – δημοσκόπηση για την Ελλάδα του Ευρωβαρόμετρου;

“Πνίγηκε” γιατί φανερώνει το έλλειμα Δημοκρατίας στην Ελλάδα και ταυτόχρονα εκθέτει ανεπανόρθωτα τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ που ανήκουν στους μεγαλοκαρχαρίες εφοπλιστές, επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες ποδοσφαιρικών συλλόγων, και οι οποίες δείχνουν αντίθετα αποτελέσματα από αυτά του Ευρωβαρόμετρου!

Η οποία έρευνα – δημοσκόπηση του Ευρωβαρόμετρου – το τονίζω για άλλη μια φορά – παρουσιάζει ότι το 85% των Ελλήνων ρίχνουνε μαύρο στα ΜΜΕ! Δεν τα εμπιστεύονται!

Πώς άλλωστε να τα εμπιστευτούν, όταν αυτά τα ΜΜΕ ζουν με αίμα στην καθημερινότητά τους;

Ζουν από το έγκλημα, που επί ημέρες το συντηρούν και το αναπαράγουν συνεχώς, εστιάζοντας ειδικότερα σε κάποιο έγκλημα που διαπιστώνουν ότι “πουλάει” πολύ.

Αφιερώνουν επίσης, απεριόριστο τηλεοπτικό χρόνο σε σειρές όπου αναδεικνύεται ως πρότυπο το χειρότερο κομμάτι της ελληνικής νεολαίας που χαρακτηρίζεται από αμάθεια, προκλητικότητα, χυδαιότητα!

Πλαισιωμένο πολλές φορές από κάποιους “καλλιτέχνες” της μιας και σύντομης αρπαχτής!

Ακολούθως αυτά τα “πρότυπα” καλούνται στα πρωινάδικα των τηλεοπτικών σταθμών για να γίνουν περισσότερο γνωστά και να συνεχιστεί έτσι, η αποβλάκωση του λαού και η χειραγώγηση του μυαλού του.
Ωστόσο αυτά τα ΜΜΕ της παραπληροφόρησης, του “βιασμού” της λογικής των Ελλήνων με την ανάδειξη φαιδρών και άχρηστων “προτύπων”, αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι την προβολή άξιων Ελληνόπουλων, όπως τον 15χρονο Δημήτρη!

Που όπως ενημερωνόμαστε από τη διαδικτυακή πλατφόρμα www.metrosport.gr:

«Ένας 15χρονος μαθητής από την Καβάλα έφτιαξε ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη χωρίς καμία οικονομική βοήθεια, χωρίς κρατική βοήθεια!

Το ανθρωποειδές ρομπότ, ύψους 1.85 μ. που συνεννοείται σε άπταιστα Αγγλικά, βρίσκεται στο δωμάτιο του 15χρονου μαθητή της Α’ Λυκείου.

Το κόστος κατασκευής του είναι μόλις 500 ευρώ, και από προχθές ο 15χρονος Δημήτρης συγκαταλέγεται επίσημα, στα έξι άτομα στον κόσμο, που έχουν κατασκευάσει InMoov ρομπότ!

Ανέβηκε τρεις φορές στο βήμα της κατάμεστης αίθουσας της Λέσχης Επιχειρηματικότητας.

Στο άκουσμα των επιτευγμάτων του μικρού Δημήτρη, ο Στέλιος Χατζηιωάννου ανακοίνωσε την χορηγία 10.000 ευρώ για τις σπουδές του και αμέσως μετά στην ίδια κίνηση, την χορηγία 10.000 ευρώ προχώρησε και ο πρόεδρος της KPMG στην Ελλάδα.

Σε μια τόσο μικρή ηλικία, κατόρθωσε με το προσωπικό του έργο να βάλει την Ελλάδα στην διεθνή κοινότητα δημιουργών τεχνολογικής εξέλιξης, και να βρίσκεται στην κορυφή, με τους πρώτους έξι!

Ασχολήθηκε με τη ρομποτική για πρώτη φορά σε ηλικία 11 ετών. Μόλις τρία χρόνια αργότερα κατάφερε να σχεδιάσει και να κατασκευάσει μόνος του έναν οικιακό εκτυπωτή τρισδιάστατων αντικειμένων.»!

Αλήθεια πού βρίσκεται το ελληνικό κράτος να αναδείξει το Μεγαλείο αυτού του παιδιού; Αυτού το Προτύπου για την νεολαία μας;

Το παρακολουθήσατε το θέμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων των Συστημικών ΜΜΕ και των λαλίστατων παρουσιαστών;

Όχι, το ελληνικό κράτος δεν έχει προφανώς ανάγκη να αναδείξει τέτοιες φωτεινές μορφές! Ή δεν πρέπει…

Όσον αφορά τα ΜΜΕ, αυτά αναδεικνύουν κάποιες “μορφές” που κυλιόνται στη λάσπη, όπως το σενάριο ορίζει και νομίζουν ότι μπορούν να γίνουν πρότυπα της Κοινωνίας μας! Κάνουν πολύ μεγάλο λάθος!

Παρά ταύτα, θα περιμένουμε από το Ίδρυμα Ωνάση, από το Ίδρυμα Νιάρχου, να χρηματοδοτήσουν αυτό το χαρισματικό μυαλό, για το καλό της Πατρίδος μας! Το ευχόμαστε ολόψυχα!!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail