Ντονμπάς: "Ο στρατός είναι έτοιμος για μάχη και προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο"

Freepen.gr - Ο επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ και ο Ανώτατος Διοικητής, Denis Pushilin έφτασαν σε στρατιωτικό εκπαιδευτικό έδαφος που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πόλης Gorlovka και επιθεώρησαν τις ασκήσεις εκπαίδευσης μάχης των μονάδων Λαϊκής Πολιτοφυλακής του DPR τη Δευτέρα 15 Μαρτίου, αναφέρει το Γραφείο Τύπου της διοίκησης του επικεφαλής του DPR.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, τα πληρώματα των αρμάτων μάχης ολοκλήρωσαν ασκήσεις οδήγησης και πυροδότησης και οι μηχανοκίνητες μονάδες πυροβολικού εκπαιδεύτηκαν στην τακτική. 

"Σε μια εποχή επιδείνωσης, όπου το Κίεβο συμβάλλει στην κλιμάκωση, πρέπει να ελέγχουμε τακτικά την ετοιμότητα των μονάδων μας.

Σήμερα επιθεώρησα την πρόοδο στην εκπαίδευση των πληρωμάτων αρμάτων μάχης και την τακτική εκπαίδευση των μηχανοκίνητων μονάδων πυροβολικού. Είναι σημαντικό να δούμε την αποφασιστικότητα του στρατού, την ηθική και τη θέλησή του. Πιστεύω ότι όλα πάνε καλά. Ο στρατός είναι έτοιμος για μάχη και προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο" δήλωσε ο Pushilin

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail