Πριν και μετά: Οι Ρώσοι εξαφάνισαν στρατόπεδο τρομοκρατών λιανίζοντας το...περιεχόμενο!

Freepen.gr - Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις πραγματοποίησαν καταστροφική επίθεση σε στρατόπεδο εκπαίδευσης τρομοκρατών υποστηριζόμενων από την Τουρκία στη βόρεια Συρία τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με μια πηγή του almasdarnews από τη Λατάκια, οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις πραγματοποίησαν την επίθεση σε στρατόπεδο εκπαίδευσης που ανήκε στην Faylaq Al-Sham.

Η πηγή επεσήμανε ότι η ρωσική επίθεση στόχευσε το αρχηγείο και το στρατόπεδο εκπαίδευσης του Faylaq Al-Sham, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα πάνω από 100 θύματα στην ύπαιθρο του Salqin στο Idlib.

Λίγο μετά την επίθεση, το πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΝΑ κυκλοφόρησε δύο φωτογραφίες που δείχνουν τις εικόνες πριν και μετά από τις ισχυρές ρωσικές επιθέσεις στο στρατόπεδο εκπαίδευσης Faylaq Al-Sham.

Η επίθεση της Δευτέρας από τις ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις έρχεται μόλις λίγες μέρες αφού βομβάρδισαν πετρελαϊκές τοποθεσίες των τρομοκρατών που χρησιμοποιούνται για τη λαθραία μεταφορά πετρελαίου από το βόρειο Χαλέπι στην Τουρκία.

Αυτή η επίθεση έρχεται επίσης την ίδια στιγμή που η Τουρκία έχει κατηγορηθεί για τη μεταφορά μισθοφόρων από τη βόρεια Συρία στο Καραμπάχ.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail