Βελόπουλος: Φτιάξατε ένα τέρας που λέγεται ΕΝΦΙΑ, αντί να το σκοτώσετε λέτε στον Ελληνα "θα υφίσταται" αλλά θα σε μαστιγώνει λιγότερο

«Φτιάξατε ένα τέρας που λέγεται ΕΝΦΙΑ κι αντί να το σκοτώσετε λέτε στον Ελληνα "θα υφίσταται" αλλά θα σε μαστιγώνει λιγότερο» ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος κατά τη συζήτηση για το φορολογικό νομοσχέδιο παραλληλίζοντας το φόρο στα ακίνητα με το χαράτσι του σουλτάνου επί τουρκοκρατίας.

Άσκησε κριτική στον Αδωνι Γεωργιάδη για το σχεδιαζόμενο ρυθμιστικό νόμο για αποποινικοποίηση που αφορά στελέχη τραπεζών για τα κόκκινα δάνεια.

Επίσης αναφέρθηκε και σε άλλα ζητήματα όπως η ρύθμιση των 120 δόσεων, την απόφαση για τον Κορκονέα και το ταξίδι Μητσοτάκη στην Κύπρο ρωτώντας αν με την επιστροφή του θα προχωρήσει το θέμα της ελληνικής ΑΟΖ ή όχι.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail