Ο Νταβούτογλου πρόλαβε νεαρό λίγο πριν φουντάρει από τη γέφυρα του Βοσπόρου

Freepen.gr - Ένας νεαρός άνδρας που προσπάθησε να αυτοκτονήσει πηδώντας από τη γέφυρα του Βοσπόρου στην Κωνσταντινούπολη αποθαρρύνθηκε  από τον πρώην πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων DHA την Τετάρτη.

Ο άνδρας, που αναφέρεται μόνο με τα αρχικά του Ν. Υ., φορούσε ένα μπλουζάκι με το λογότυπο του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ), του οποίου ο Νταβούτογλου είναι μέλος και είχε στην πλάτη μια τουρκική σημαία.

Όταν ο Νταβούτογλου διασχίζοντας τη γέφυρα, είδε αστυνομικούς να προσπαθούν να μεταπείσουν τον άνδρα, ο οποίος είχε ανέβει στο κιγκλίδωμα, να εγκαταλείψει την απόπειρα αυτοκτονίας, σταμάτησε το αυτοκίνητό του και παρενέβη. Μίλησε λίγα λεπτά με τον D.Y. για λίγα λεπτά και τελικά ο άνδρας κατέβηκε κάτω.

Ο Νταβούτογλου επανήλθε στη δημοσιότητα την περασμένη εβδομάδα με την κριτική του για το AKP και τις πολιτικές του. Στην πρώτη μεγάλη δημόσια κριτική του προς τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από τότε που έφυγε από το αξίωμα του πρωθυπουργού πριν από τρία χρόνια, ο Νταβούτογλου καυτηρίασε την οικονομική πολιτική του κόμματος, τους περιορισμούς των μέσων μαζικής ενημέρωσης και τις ζημιές που είπε ότι είχε κάνει στον διαχωρισμό των εξουσιών και στα θεσμικά όργανα της Τουρκίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail