Δήμαρχος γίνεται έξαλλος με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και την επιστρέφει πίσω!

Τα ονόματα των υποψηφίων που στηρίζει στις προσεχείς περιφερειακές και δημοτικές εκλογές σε όλη τη χώρα έκανε γνωστά ο ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο κάποιοι φαίνεται πως δε χάρηκαν με τα...καλά νέα όπως ο Δήμαρχος Καρύστου, Λευτέρης Ραβιόλος που έγινε έξαλλος στην είδηση της στήριξης από το πουθενά.

Ο ίδιος δήλωσε: 

«ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ»

Η Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Παράταξη «ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ» με επικεφαλής το Δήμαρχο Καρύστου Λευτέρη Ραβιόλο αισθάνεται την ανάγκη να ξεκαθαρίσει τη συζήτηση σχετικά με κομματικές στηρίξεις που ξεκίνησε με αποκλειστική ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ξεκαθαρίζουμε ότι εμείς δεν ζητήσαμε ποτέ στήριξη από κανένα κόμμα και ότι η μόνη στήριξη που αναζητούμε και διεκδικούμε είναι αυτή των συνδημοτών μας.

Οι αγώνες που δόθηκαν με σκληρή δουλειά στο Δήμο Καρύστου και όλα όσα πετύχαμε έγιναν μέσα από συνεργασία και ενότητα και αυτό θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε.
Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας είναι πολυσυλλεκτικό και υπερκομματικό. Συνεχίζουμε αυτοδιοικητικά. Συνεχίζουμε ανεξάρτητα. Προχωράμε μαζί με τους συμπολίτες μας για ένα καλύτερο μέλλον.

Δεσμευόμαστε, ότι το βράδυ των εκλογών στον χάρτη των αποτελεσμάτων δεν θα υπάρχει κανένα χρώμα κόμματος στον ανεξάρτητο συνδυασμό μας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail