Ένα μεγάλο κρεβάτι είναι το Βελιγράδι: Τραγουδιστές, μοντέλα, ηθοποιοί και παρουσιαστές προσφέρουν σπέσιαλ βίζιτες


Freepen.gr - Σύμφωνα με τα σερβικά μέσα ενημέρωσης, η ελίτ πορνεία είναι η πλέον διαδεδομένη στο Βελιγράδι και το Νόβι Σαντ, με τραγουδιστές, μοντέλα και τηλεοπτικούς αστέρες να συμμετέχουν και να είναι τα πλέον περιζήτητα πρόσωπα, όπως αναφέρει το magazin.mk.

Όπως αναφέρει ο τύπος, υπάρχουν τρία τέτοια δίκτυα για VIP πελάτες λειτουργούν σήμερα στη Σερβία. Συμμετέχουν τραγουδιστές, ηθοποιοί, παρουσιαστές και μοντέλα με τις τιμές να κυμαίνονται από 1.000 έως 5.000 ευρώ.

Τα κορίτσια από τη Σερβία είναι από τα πιο ακριβά στην περιοχή, μαζί με τις Ρωσίδες, τις Ουκρανές και τις Ρουμάνες. Η πορνεία στην ελίτ είναι πιο παρούσα στο Βελιγράδι και στο Νόβι Σαντ ενώ γίνεται λόγος για όργια με επιχειρηματίες, αθλητές, γιατρούς, δικηγόρους, πολιτικούς, αλλά και εγκληματίες.

Οι συναντήσεις λαμβάνουν χώρα σε γνωστό καφέ στο Βελιγράδι, σε πολυτελή βίλα που λειτουργεί ως κλειστό κλαμπ καθώς και σε συγκεκριμένο εστιατόριο στην οδό Svetozar Marković, το οποίο μετά από τα μεσάνυχτα κλειδώνει και μετατρέπεται σε λέσχη πορνείας.

Οι τραγουδιστές εφόσον είναι δημοφιλείς, μπορούν να κερδίσουν έως και 3.500 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Τις περισσότερες φορές στις υψηλές λέσχες έρχονται επιχειρηματίες και άλλοι εκπρόσωποι του λεγόμενου καλού κόσμου. Πρώτα δοκιμάζουν τους τραγουδιστές και τα μοντέλα ως εραστές και μετά τους βοηθούν στην προώθηση της καριέρας τους.

Τέλος υψηλές είναι οι αμοιβές προσώπων που εργάζονται στην τηλεόραση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail