Ρώσοι ελεύθεροι σκοπευτές αφίχθησαν στη Συρία: Που έρχεται ολοκληρωτικό ξεκαθάρισμα

Freepen.gr - Ρώσοι σκοπευτές φωτογραφήθηκαν πρόσφατα κοντά στις γραμμές του μετώπου στο Idlib, καθώς ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) και οι σύμμαχοί τους προετοιμάζονται για μια νέα στρατιωτική επιχείρηση στην περιοχή σύμφωνα με το almasdarnews.com.

Ενώ λεγόταν ότι είναι σκοπευτές του ρωσικού στρατού, πιθανότατα πρόκειται για προσωπικό από τη μισθοφορική Wagner, που λειτουργεί σε όλο τον κόσμο.

Αυτοί οι στρατιωτικοί εργολάβοι δραστηριοποιούνται στη Συρία, καθώς εξυπηρετούν κυρίως συμβουλευτικούς ρόλους με τον Συριακό Αραβικό Στρατό και τους συμμάχους τους.


Ο ρωσικός στρατός αναμένεται να παράσχει στενή υποστήριξη στον Συριακό Αραβικό Στρατό και τους συμμάχους του, καθώς προσπαθούν να εκδιώξουν τους τζιχαντιστές από την αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη που εκτείνεται από τη βορειοανατολική Λατάκια μέχρι το δυτικό Χαλέπι.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail