Su-35 και Su-57 υψηλά στην ατζέντα συνομιλιών Τουρκίας και Ρωσίας, λένε στη Μόσχα

Freepen.gr - Μόσχα και Άγκυρα διεξάγουν διαβουλεύσεις σχετικά με την προμήθεια μαχητικών πέμπτης γενιάς, δήλωσε ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Rosoboronexport Σεργκέι Λάντιγκιν στο Ria Novosti.

"Φέτος στη Διεθνή Έκθεση IDEF-2019 η Ρωσία παρουσιάζει περισσότερα από 400 εκθέματα - αεροσκάφη, εξοπλισμό εναέριας άμυνας, ναυτικό εξοπλισμό, όπλα χερσαίων δυνάμεων. Φυσικά, το κύριο ενδιαφέρον προκαλείται από την τεχνολογία της αεροπορικής άμυνας, επειδή όλοι γνωρίζουν την απήχηση του έργου (με την προμήθεια συστημάτων S-400) στην Τουρκία, την οποία η Ρωσία εκτελεί σήμερα. Και στο εγγύς μέλλον θα ξεκινήσει η επιτυχής υλοποίηση αυτού του έργου. Επιπλέον, είμαστε επίσης έτοιμοι να πραγματοποιήσουμε συνεργασία υψηλής τεχνολογίας με την Τουρκία στον τομέα της τεχνολογίας των αερομεταφορών και των ελικοπτέρων ", ανέφερε ο LΛάντιγκιν.

«Διεξάγουμε ήδη τέτοιες διαβουλεύσεις σε διάφορα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένου του υψηλότερου. Διεξάγουμε διαπραγματεύσεις για μαχητικά γενιάς 4 ++ (Su-35) και διεξάγουμε τις πρώτες δοκιμαστικές διαβουλεύσεις για το Su-57», δήλωσε εκπρόσωπος της Rosoboronexport.

Ο Λάντιγκιν εξέφρασε την άποψη ότι τα ρωσικά όπλα στην Τουρκία δεν θα παρεμβαίνουν στη λειτουργία των αμερικανικών όπλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Μάρτιο, τα ΜΜΕ ανέφεραν ότι η Ρωσία φέρεται να έχει ήδη ετοιμάσει μια έκδοση εξαγωγής αυτού του αεροσκάφους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail