Το είπαν το...ποίημα οι Τούρκοι μόλις είδαν την ΤΠΚ ΡΙΤΣΟΣ να περνά με τη Γαλανόλευκη και τους Exocet κάτω από την Αγιά Σοφιά

Freepen.gr - Η υπερσύγχρονη ΤΠΚ ΡΙΤΣΟΣ πέρνα με τη γαλανολεύκη υψωμένη να κυματίζει περήφανα στο Βόσπορο και μπροστά από την Αγιά Σοφιά υπενθυμίζοντας τους αληθινούς ιδιοκτήτες της Κωνσταντινούπολης.

Επίσης φέρει μαζί του το πλέον θανατηφόρο όπλο του, τους 4 από τους 8 συνολικά Exocet MM-40 Blk2 / Blk3 που μπορεί να μεταφέρει και δύνανται να πλήξουν βαθιά στην ενδοχώρα της Τουρκίας.

Η ΤΠΚ ΡΙΤΣΟΣ πρόκειται να μετάσχει στη Νατοϊκή Ναυτική Άσκηση  Sea Shield 2019 που διοργανώνεται από τις ρουμανικές ναυτικές δυνάμεις από τις 5 έως τις 13 Απριλίου στα χωρικά ύδατα της Ρουμανίας και στα διεθνή ύδατα του Εύξεινου Πόντου.

Εικόνες από: twitter.com/YorukIsik














Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail