Πλησιάζει η ώρα της εξαέρωσης - Σύγχρονα ρωσικά όπλα στο Συριακό Στρατό για να "τακτοποιήσει" τους μισθόφορους των Τούρκων

Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός Στρατός (ΣΣΣ) εκπαιδεύεται επί του παρόντος με τον πιο πρόσφατο στρατιωτικό εξοπλισμό που του παρέχουν οι Ρώσοι, σύμφωνα με νέα έκθεση του πρακτορείου ειδήσεων Sputnik. Ο Συριακός Στρατός έχει αποκτήσει τον πιο πρόσφατο στρατιωτικό εξοπλισμό από το ρωσικό στρατό και τώρα εκπαιδεύεται για να χρησιμοποιήσει αυτά τα όπλα στην επερχόμενη επίθεση τους στο Idlib.

Τα νέα όπλα που αποκτήθηκαν από το Συριακό Στρατό αποτελούν μέρος μιας συνεχιζόμενης συμφωνίας παροχής όπλων με τη Ρωσία, η οποία περιλαμβάνει αναβαθμισμένους πυραύλους που θα χρησιμοποιηθούν στις επερχόμενες επιχειρήσεις του.

Ο Συριακός Στρατός έχει επίσης αποκτήσει εξεζητημένα όπλα για να αντιμετωπίσει τις συνεχείς επιθέσεις drones που χρησιμοποιούνται από τους τζιχαντιστές σε Hama και του Idlib.

Επιπλέον, πρόσφατες αναφορές πληροφοριών μαρτυρούν την άφιξη τέτοιων προηγμένων dronew στους τρομοκράτες του Idlib από τα τουρκικά σύνορα.

Το Sputnik επιβεβαίωσε επίσης την ύπαρξη μιας κοινής ρωσικής-συριακής βάσης δεδομένων στα μέτωπα του Idlib, η οποία ενημερώνεται καθημερινά μεταξύ των δύο μερών και περιέχει τις κινήσεις των ισλαμιστών, των τόπων ανάπτυξης και των οχυρών τους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail