Η αποκαθήλωση στην...Κωνσταντινούπολη

Ένα καταπληκτικό γεγονός που σκορπά το δέος, αναφέρεται ότι αποκάλυψαν οι αρχές της περιοχής Düzce, στην ασιατική περιφέρεια της Κωνσταντινούπολης, όπου όπως αναφέρεται αποκαλύφτηκε ένα καταπληκτικό, πολύτιμο και σπάνιο εύρημα βυζαντινής περιόδου, που αναπαριστά με πολύ εντυπωσιακό τρόπο την αποκαθήλωση του Ιησού Χριστού.

Από: nikosxeiladakis.gr - Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Όπως αναφέρεται, το εύρημα αυτό βρέθηκε από κάποιο ναυάγιο στην θαλάσσια περιοχή της Düzce και ανάγεται στην πρώιμη βυζαντινή περίοδο και είναι ανυπολογίστου μεγάλης αξίας


Το εύρημα μεταφέρθηκε στην Διεύθυνση Γενικής Ασφαλείας της πόλης και γίνεται έρευνα γιατί έγινε προσπάθεια το βγάλουν κρυφά στο εξωτερικό.

Το εύρημα αυτό και μάλιστα παραμονές του Πάσχα των Χριστιανών, για πολλούς δίνει πολύ σημαντικό μήνυμα σε μια σημερινή Τουρκία που σπαράσσεται από εμφύλια σύρραξη και οδηγείται σε ένα κρίσιμο δημοψήφισμα, στην μεγαλύτερη κρίση της σύγχρονης ιστορίας της.

Η αποκαθήλωση του Ιησού Χριστού.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail